ΜΠΑΣΚΕΤ

Το μέλλον του Αυτοκράτορα είναι εδώ! Η τελετή λήξης των ακαδημιών (photos)

Στο «Nick Galis Hall» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/06) η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αρη για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί νεαροί αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι στο τέλος της εκδήλωσης πήραν τα διπλώματά τους. Την αυλαία της τελετής «άνοιξε» ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Αρη, Λεωνίδας Ξενιτίδης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που τελείωσε και στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι εκλεκτοί παρόντες.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ: “Αρχικά, στα παιδιά μίλησε ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Εμμανουήλ Λάσκαρης. Στη συνέχεια, το ίδιο έκαναν μία από τις μεγάλες δόξες της ομάδας, ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ, Θανάσης Μολυβδάς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος φέτος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Όλοι τους, επισήμαναν στους νεαρούς αθλητές πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουν σκληρά, αλλά και να δείχνουν επιμέλεια στις σχολικές υποχρεώσεις τους.

Στη συνέχεια, οι αθλητές των Ακαδημιών έκαναν ασκήσεις επίδειξης και η τελετή έκλεισε με ευχές για  καλό καλοκαίρι και με ανανέωση του ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, στην έναρξη της νέας σεζόν”.

Δείτε εικόνες:

??????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????

 

To Top