ΜΠΑΣΚΕΤ

Όμορφο αντίο σε μια πετυχημένη χρονιά! (photos)

Έπειτα από μία χρονιά με πολλές προπονήσεις, φιλικούς και επίσημους αγώνες, τα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ του Άρη έκλεισαν τη φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Με μία εκδήλωση μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Όπως ενημέρωσε το τμήμα: “Τα κορίτσια έκαναν χθες Κυριακή,25/6/2017 την τελευταία χαλαρή τους προπόνηση και στη συνέχεια έπαιξαν ένα διασκεδαστικό προπονητικό παιχνίδι με τους γονείς τους, κερδίζοντας αφού πέτυχαν γρηγορότερα τα σουτ που έκαναν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένας αγώνας-έκπληξη, στον οποίο τα κορίτσια του ΑΡΗ αντιμετώπισαν τους γονείς τους. Ο προπονητής της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ, Κωνσταντίνος Μακρής, αγωνίστηκε με την ομάδα των κοριτσιών και ο Ευάγγελος Κουλακιώτης, προπονητής των γυναικών, των νεανίδων και των κορασίδων του ΑΡΗ, ήταν ο προπονητής της ομάδας των γονέων.

Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των κοριτσιών!

Στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα έγιναν διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια μεταξύ των κοριτσιών, αλλά και μεταξύ των γονέων.

Στο διαγωνιστικό παιχνίδι Shot νικήτριες ανά κατηγορία ηλικίας ήταν η Στεφανία Λυκίδου,η Γεωργία Ρίμπα και η Ιοκάστη Μόσχου.

Στο διαγωνιστικό παιχνίδι lay up νικήτριες ανά κατηγορία ηλικίας ήταν η Παναγιώτα Σοφιανάκου,η Κατερίνα Παρακεντέ και η Δέσποινα Καραμανλή.

Στο διαγωνιστικό παιχνίδι των ελευθέρων βολών νικήτριες ανά κατηγορία ηλικίας ήταν η Μαρίνα Κυρπιζλίδου,η Χριστιάννα Καπόνη και η Άννα Κουλμπατσάνη.

Τέλος, στον διαγωνισμό καρφωμάτων των γονέων νικητής ήταν ο Μιχάλης Καρβουνιάδης που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον βοηθό προπονητή της ακαδημίας, Χρήστο Ντάγκα , τον έφορο Γιώργο Λιθαρή, την αθλήτρια νεανίδων Αγγελική Νιγδέλη και την αθλήτρια κορασίδων Χριστίνα Νεοχωρίτη.

Στη συνέχεια, όλοι βρέθηκαν στο Sports Cafe του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο γενικός αρχηγός του γυναικείου μπάσκετ, κ.Άγγελος Πανταζής συνεχάρη τα κορίτσια και τον προπονητή της ακαδημίας, Κωνσταντίνο Μακρή για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη αυτήν την χρονιά και μετά ακολούθησε μία δεξίωση.

Παρούσα στην τελετή λήξης ήταν η αθλήτρια των νεανίδων του ΑΡΗ, Αγγελική Νιγδέλη, η οποία και έκανε τις απονομές στα κορίτσια των ακαδημιών του ΑΡΗ και η αθλήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ, Χριστίνα Νεοχωρίτη.

Σε όλα τα κορίτσια δόθηκε ένα μετάλλιο και ένα αναμνηστικό δίπλωμα και με τις νικήτριες των διαγωνιστικών παιχνιδιών να παίρνουν ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο.

Τέλος, το ραντεβού ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο”.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

To Top