ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακολουθεί ο Ξανθόπουλος, λεπτομέρειες για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος παίκτης, μετά τον Μιχάλη Πελεκάνο, που θα βαδίσει στον δρόμο των τελικών διαπραγματεύσεων για συμφωνία και υπογραφή συμβολαίου με τον Άρη.

Οι κίτρινοι βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση του 31χρονου πλέι μέικερ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις, υπάρχει ήδη οικονομική πρόταση στον παίκτη από την πλευρά του Άρη και εντός της βδομάδας θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία τους. Ο Ξανθόπουλος περίμενε τον Ολυμπιακό, αλλά τελικώς φαίνεται πως επιλέγει τον Άρη, γιατί δεν θέλει να περιμένει άλλο. Αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά (ίσως μια πρόταση από το εξωτερικό, που μέχρι χθες δεν υπήρχε) ο Ξανθόπουλος θα φοράει κιτρινόμαυρα την επόμενη χρονιά.

Με την επικείμενη απόκτηση των Πελεκάνου και Ξανθόπουλου, ο Άρης θα έχει δημιουργήσει έναν κορμό Ελλήνων παικτών που ήθελε διακαώς ο Δημήτρης Πρίφτης. Από την περσινή ομάδα υπάρχουν οι Βασίλης Σίμτσακ (θα ανακοινωθεί προσεχώς η παραμονή του), Σπύρος Μούρτος και Δημήτρης Φλιώνης, αποκτήθηκε ο Θόδωρος Ζάρας και με την ολοκλήρωση των συμφωνιών με τους δύο έμπειρους Έλληνες παίκτες υπάρχουν έξι συμβόλαια Ελλήνων.

To Top