ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ακριβός για εμάς ο Γιαννιώτας»

Την αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να μπορέσει να αγοράσει τον Γιαννιώτα αναγνώρισε ο Πρόδρομος Πετρίδης. επικεφαλής της κυπριακής ομάδας.

«Δεν έχουμε συζητήσει λεπτομέρειες ακόμα, όμως πρέπει να τονίσουμε πως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στην αγορά του ποδοσφαιριστή», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του κυπριακού συλλόγου και αναφέρθηκε επίσης στην γνωριμία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε βρεθεί για δικές του δουλείες στην Κύπρο:

«Δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο. Υπήρξε μία συνάντηση τυχαία και συζητούσαμε εφ’ όλης της ύλης, στο πλαίσιο μίας πρώτης γνωριμίας».

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6

«Θα ήθελα να πω ότι ο παίκτης βοήθησε τα μέγιστα να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ήταν μία μεγάλη προσθήκη τον Ιανουάριο και εκείνος θέλοντας να αποδείξει στον εαυτό του πως είναι σε καλή κατάσταση, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Όσον αφορά το μέλλον του, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Βρίσκεται σε άδεια για τις γιορτές του Πάσχα. Με τον Ολυμπιακό έχουμε συζητήσει πως μόλις ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και οι δύο ομάδες θα συζητήσουμε εκ νέου την περίπτωσή του».

Για το αν υπήρξε τετ-α-τετ με τον διεθνή μεσοεπιθετικό: «Όχι, δεν έχουμε πει τίποτα. Τον ευχαρίστησα μόνο για την προσφορά του στην ομάδα. Θέλουμε να σεβαστούμε τον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό. Αν δεν είναι στα πλάνα του Ολυμπιακού, τότε θα συζητήσουμε μαζί του και με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε συζητήσει λεπτομέρειες ακόμα, όμως πρέπει να τονίσουμε πως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στην αγορά του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να σεβαστώ, από τη στιγμή που έχω μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, πως θα περιμένουμε τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα»

To Top