ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλεξανδρής: “Αποτύχαμε πλήρως στη τακτική μας”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη και παραδέχθηκε πως απέτυχε πλήρως η ομάδα του στον τομέα της τακτικής.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε: “Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα από μας, είχε καλύτερο ρυθμό, κέρδισε καθαρά και δίκαια.

Για τη δική μου ομάδα, στενοχωρέθηκα πολύ γιατί μπορεί να έκανα λίγες προπονήσεις, μόλις πέντε, αλλά η εικόνα που έδειχνε στις προπονήσεις ήταν άκρως αντίθετη από αυτή που παρουσίασε στο γήπεδο. Ότι είχαμε σχεδιάσει, δεν το κάναμε. Αποτύχαμε πλήρως στη τακτική μας…”.

Πρόσθεσε πως “ξέραμε ότι θα παίξει με κοντά σχήματα ο Άρης και θα πιέσει, αλλά δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δυσκολευόμασταν να βάλουμε καλάθι. Αποτύχαμε και στα ριμπάουντ, οι παίκτες του Άρη πήραν 16 επιθετικά. Είχαμε πει να δεχθούμε μέχρι 60 πόντους και συνέβη, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, ίσως δεν είχαν αυτοπεποίθηση, αλλά με 2/18 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις αξιώσεις να κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι”.

Για τη συνέχεια είπε: “Μας μένουν δύο παιχνίδια, ένα στην έδρα μας, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ και θα δυσκολευτούμε. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο…”.

To Top