«Ανίκανος για πτήση» ο μοιραίος πιλότος – Ερωτική απογοήτευση το κίνητρο;

Στα κίνητρα που οδήγησαν τον συγκυβερνήτη του Airbus της Germanwings να ρίξει με τη θέλησή του το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις στρέφονται πλέον οι έρευνες. Μετά την εξονυχιστική έρευνα της γερμανικής αστυνομίας στα δύο σπίτια του 28χρονου, από όπου κατασχέθηκαν πολλά προσωπικά αντικείμενα, γίνεται πλέον λόγος για «σημαντικά ευρήματα», που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Στο μεταξύ, δημοσιογραφικές πληροφορίες από Γερμανία και Αγγλία κάνουν λόγο για βαριά κατάθλιψη που επιδεινώθηκε από τον πρόσφατο χωρισμό του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στα σπίτια του Λούμπιτς, στο πατρικό του στο Μονταμπούρ της Γερμανίας και ένα διαμέρισμα στο Ντίσελντορφ, αμέσως μόλις έγινε γνωστό από τον εισαγγελέα της Μασαλίας ότι ο συγκυβερνήτης έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος στις γαλλικές Αλπεις, έκαναν φύλλο-φτερό τους χώρους που χρησιμοποιούσε και έχουν συλλέξει έγγραφα και άλλα ευρήματα, ανάμεσα στα οποία και τον υπολογιστή του φερόμενου ως αυτόχειρα και δράστη μαζικής δολοφονίας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Daily Telegraph, μετά την τετράωρη έρευνα υπήρξε μια «σημαντική ανακάλυψη» στο σπίτι του Ντίσελντορφ, το οποίο ο πιλότος μοιραζόταν με την κοπέλα του, με την οποία όμως, όπως υποστηρίζει η Daily ο Αντρέας Λούμπιτς είχε μόλις πρόσφατα χωρίσε με αποτέλεσμα να βιώνει ερωτική απογοήτευση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.ethnos.gr

To Top