ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αναβολή ίσον αλλοίωση πρωταθλήματος

Μέχρι αργά χθες βράδυ ο επίσημος Άρης δεν είχε ενημερωθεί για ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οριστική απόφαση της αστυνομίας και του ΕΣΑΚΕ θα παρθεί σήμερα. Σε κάθε περίπτωση είναι αδιανόητο να αναβληθεί παιχνίδι πρωταθλήματος για ένα συλλαλητήριο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο αγώνας της Κυριακής στο Αλεξάνδρειο, θα γίνει με κόσμο, στις 5 το απόγευμα. Τρεις ώρες νωρίτερα (14:00) έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.

Αρχικά η αστυνομία είχε δεσμευτεί πως αναλαμβάνει να καλύψει και τα δύο γεγονότα δίχως προβλήματα, δίνοντας εγγυήσεις για την ασφάλεια των παραβρισκομένων.

Είναι ωστόσο μεγάλο ρίσκο να συμβεί κάτι τέτοιο διότι είναι υπαρκτή η πιθανότητα οπαδοί των δύο ομάδων να συναντηθούν και κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων.

Η αστυνομία οφείλει να αλλάξει το μέρος της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ να μη δεχθεί αναβολή του αγώνα, διότι μια τέτοια απόφαση πολύ απλά σημαίνει αλλοίωση πρωταθλήματος, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είχε και έχει μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό αγώνα.

To Top