ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναγνωστόπουλος: «Ομάδα καμικάζι! Πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον!»

Ο τερματοφύλακας του Άρη Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μίλησε για την νέα νίκη μέσα στις Σέρρες, για την προσπάθεια της ανόδου, αλλά και για το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα, μέσα από μια κατάθεση ψυχής!  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε από το πρώτο ημίχρονο τα παιχνίδια, αλλά σε αυτή τη κατηγορία δεν είναι τόσο εφικτό.

Όταν παίζεις με αντίπαλο τον Άρη θα μου επιτραπεί να πω ότι και το 0-0 γι’ αυτούς είναι ένα καλό αποτέλεσμα, εμείς έχουμε προσαρμοστεί σε αυτό και δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι στη διάσπαση τον αμυντικών ομάδων, είχαμε την κατοχή, δημιουργούσαμε τις φάσεις και ήταν θέμα χρόνου να κάνουμε την νίκη.

Που κρίθηκε ο αγώνας:

Η επιτυχία είναι η ίδια, σε κάθε παιχνίδι είναι η ομογένεια και η κατάθεση ψυχής που δίνουν τα παιδιά, είμαστε μια ομάδα μια οικογένεια, ο ένας παλεύει για τον άλλον, είμαστε το φαβορί και έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ, είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στην κατηγορία και αυτό που κάνει πιο αισθητή την παρουσία του είναι το κίνητρο που έχουμε όλα τα παιδιά, να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια.

Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από αυτό και οι παλιοί και οι νέοι δεν νομίζω ότι ήρθε κάποιος για να φορέσει απλά την φανέλα, το θέμα είναι να είσαι επιτυχημένος γι’ αυτόν τον σύλλογο και να βάλουμε όλοι από ένα λιθαράκι για να την ανεβάσουμε.

Είναι  η τελευταία χρονιά που ταλαιπωρείται ο Άρης και ότι θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να καταφέρουμε τον στόχο μας.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να το βλέπουμε ξεχωριστά σαν ένα παιχνίδι ζωής και δεν θα υπάρξει ομάδα που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Για τον κόσμο:

Την δυναμική του Άρη στους οπαδούς, την ξέρει ο κάθε Έλληνας φίλαθλος και πέρσι ήταν κοντά μας, φέτος είναι ακόμα πιο κοντά μας, γιατί βλέπει την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας, πάντα ήταν κοντά μας ξέρουμε ότι πέρασε δύσκολα ότι είναι απογοητευμένος και χαιρόμαστε που χαμογελάνε με τις νίκες και πως έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι φέτος θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο.

Επειδή αναφέρθηκα για το ρόστερ, όταν βλέπεται παίκτες που είναι εκτός αποστολής καταλαβαίνετε το βάθος που έχει το ρόστερ μας, έχουμε σεβαστεί ότι κάποιοι θα μείνουμε εκτός αποστολής και το ξέρει ο προπονητής ποιοι θα παίξουν και σε πιο παιχνίδι και το κρίνει καλύτερα, κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία, γιατί δεν είμαι στην αποστολή και έχω νεύρα, με το να βγει στη  κατηγορία ο Άρης, όλοι θα πάρουμε κάτι από αυτό και μας έχει κάνει όλους μια γροθιά.

Για την συγκίνηση του Σόουζα στο γκολ που πέτυχε και την αντίδραση του Διαμαντόπουλου:

Ήταν μια αντίδραση της στιγμής από τον Ούγκο, εκείνος ξέρει το λόγο που συγκινήθηκε, για τον Διαμαντόπουλο έχω να πω ότι είναι άνθρωπος και όχι μηχανή και η αντίδραση του ήταν επίσης της στιγμής, αλλά σίγουρα την δικαιολογώ. Είναι η πίεση, οι παλμοί, περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό σου είναι φυσικές καταστάσεις ποδοσφαίρου.

Για Μπαστακό,Χαντί και Κανακούδη:

Ο καθένας που έρχεται για εμάς είναι ένα επιπλέον  όπλο, προσπαθούμε να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κλίμα της ομάδας, έχουνε ανταποκριθεί πολύ γρηγορά και τα 3 παιδιά είναι πολύ εργατικά, φιλότιμα και επαγγελματίες και ταίριαξαν στο ρόστερ.

Για την διαιτησία:

Η θέση η δική μου δεν είναι να κρίνω την διαιτησία, δεν με απασχολεί κιόλας, αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να κερδίσουμε την διαιτησία, τον αντίπαλο, και τον θεό τον ίδιο, έχουμε αρμοδίους που θα μπορέσουν να προστατέψουν την ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Είμαστε ο ένας για τον άλλον και το εννοώ πεθαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Βλέπω στα παιδιά ότι ο ένας κοιτάει να καλύψει τα θέματα του άλλου, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Για την θέση που αγωνίζεται :

Είναι μεγάλη ευθύνη. Εγώ στην αρχή της σεζόν μοιραζόμουν όλα τα παιχνίδια με τον Καντιμοίρη, είχα μια καλή παρουσία στο κύπελλο, μετά υπήρξε ένας τραυματισμός που με κράτησε λίγο έξω, ήταν επόμενο να πάρει την θέση ο Γιώργος γιατί πήγαινε καλά, εγώ δεν είχα να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να επανέλθω και να περιμένω την ευκαιρία μου, αυτή η θέση είναι δύσκολη, θέλει δουλειά πολύ και είναι πολύ ξεχωριστή, είμαι αποφασισμένος να περιμένω τις ευκαιρίες μου και όποτε παίζω να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της.

Οι στόχοι του ατομικοί και ομαδικοί:

Ατομικός στόχος είναι να είμαι καλά στην υγεία μου να μπρίο να παίζω και να αποδίδω το εκατό τοις εκατό γιατί μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, ομαδικοί στόχοι είναι να επιτευχθεί η άνοδος γρήγορα και να μπορέσουμε να απολαύσουμε το υπόλοιπο και να μπορούμε να συνεχίσουμε στην Σούπερ Λίγκα.

Κοιτάω να παίζω, να είμαι καλός και να βοηθάω την ομάδα, αυτό με γεμίζει, όσο κάτι το σκέφτομαι ποτέ δεν γίνεται.

Πιο πρότυπο έχει:

Εμένα το πρότυπο μου σαν τερματοφύλακας ήταν ο Νόιερ και αυτός ο τερματοφύλακας είναι μακριά από όλους, θα πάω σε κάτι πιο ρεαλιστικό και θα πω τον Τερ Στέγκεν  μου αρέσουν τα ποδιά που έχει είναι φανταστικός και απολαυστικός τερματοφύλακας.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

Τον θέλουμε διπλά μας τον κόσμο για όλο το υπόλοιπο και  για τα 17 παιχνίδια που μένουνε, να κάνουνε υπομονή και να του υποσχεθούμε ότι εμείς σε κάθε παιχνίδι μπορεί να μην αποδίδει η ομάδα ακριβώς αυτό που περιμένει, αλλά ακόμα και τότε να βλέπουνε μια εικόνα μιας οικογένειας που είναι καμικάζι μέσα στο γήπεδο, μπαίνουμε μέσα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να κάνουν υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

To Top