Αναζητήσεις και… μάχη με τον χρόνο! “Κόκκινη γραμμή” η 31η Μαΐου

Πλησιάζουμε μέσα Μαΐου, ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και πολλούς μήνες μετά την ολοφάνερη διαπίστωση του αυτονόητου, ότι ο Άρης χρειάζεται επενδυτικά κεφάλαια και συγκεκριμένο σχέδιο για να επιβιώσει και η κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει τον προβληματισμό. Και το ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Αφού ανακοινώθηκε και επίσημα το επίσης αυτονόητο (η ανάγκη να υπάρξει δράση για να βρεθούν τα επενδυτικά κεφάλαια, οι αναζητήσεις ξεκίνησαν και συνεχίζονται. Στο πλαίσιο αυτό ήταν και το ταξίδι των Στεφανίδη, Φουρλίγκα στην Αθήνα για μια σειρά επαφών, προκειμένου να βρεθεί η… άκρη του νήματος.

Η μάχη με τον χρόνο δεδομένη. Το επισημάναμε και χθες. Μπορεί να υπάρχει γενικότερα η αίσθηση ότι «χρόνος υπάρχει…», αλλά από τη στιγμή που «δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει και χρόνος…».

Υπάρχει η θέληση της διοίκησης της ΠΑΕ να ξεκαθαρίσουν όλα μέχρι τις 31 Μαΐου και να παρουσιαστούν χειροπιαστά αποτελέσματα στον κόσμο. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι για πολλούς η “κόκκινη γραμμή” των εξελίξεων.

Άλλωστε, δεν μπορεί να… σέρνεται η κατάσταση αυτή εσαεί, με τον Άρη να έχει καταλήξει πόσες και ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητες του και σε ποια κατηγορία μπορεί να αγωνιστεί για να είναι βιώσιμος.

To Top