Αναζητείται απεγνωσμένα ρευστό, “θηλιά” 500.000 ευρώ μέχρι το τέλος του Αυγούστου, σκέψεις για ταξίδι στο Βέλγιο

Τα ταμεία του Άρη ήταν άδεια και τις τελευταίες βδομάδες ελάχιστα χρήματα εξασφαλίστηκαν για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες. Η “ένεση” από τις χορηγίες που υποσχέθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της στο Χαριλάου και τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά.

Προκαταβολές για μεταγραφές, αλλά και η κάλυψη ενός σημαντικού ποσού για τη μετάβαση της ομάδας στο Πράβετς είναι κάποια από τα θέματα πρώτης γραμμής. Αυτήν τη στιγμή αναζητείται απεγνωσμένα ρευστό και όσο δεν υπάρχει τα πράγματα δυσκολεύουν για τα στοιχειώδη.

Η μεταγραφή Διούδη ήταν και είναι ένα σωσίβιο, το οποίο με την εισροή 250.000 ευρώ μπορεί να δώσει κάποιες ανάσες, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα του Άρη. Ήδη σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς χρειάζεται ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ μέχρι τέλος Αυγούστου, πραγματική θηλειά!

Πάντως, στο πλαίσιο της μεγάλης ανάγκης για να εισρεύσουν χρήματα έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να μεταβεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πάνος Στεφανίδης στο Βέλγιο και να “τρέξει” τις διαδικασίες εκταμίευσης της επιταγής της Μπριζ, ώστε να αποκτήσει ρευστότητα πιο σύντομα ο Άρης.

Η τελική απόφαση λογικά θα παρθεί σήμερα, μια και οι μέρες μέχρι το Σάββατο που αναχωρεί η αποστολή για το Πράβετς είναι ελάχιστες.

To Top