Ανακοίνωσε Μάντζιο ο Απόλλων Σμύρνης, Τασουλή ο Αστέρας

Στην πραγματοποίηση της δεύτερης του μεταγραφής προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος ανακοίνωσε την Τρίτη (19/6) την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 35 χρόνος επιθετικός ο οποίος έχει να παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από το Αιγάλεω, χωρίς όμως να καταγράψει κάποια συμμετοχή στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μάντζιο. Γεννημένος στις 22 Απριλίου 1983, αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Μπακού, ΟΦΗ, Μαρίτιμο, Ανόρθωση, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Εχει επτά συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.»

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Τασουλή για τα επόμενα δύο χρόνια έχει έρθει ο Αστέρας Τρίπολης.

Έτοιμος να ντυθεί στα κιτρινομπλέ είναι ο 27χρονος αριστερός μπακ. Ο Τασουλής δεσμευόταν για ένα ακόμη χρόνο με τον Πανιώνιο, ωστόσο έλυσε το συμβόλαιό του και οι Αρκάδες έσπευσαν να τον κάνουν δικό τους.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών και η μεταγραφή του αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τασουλής είχε αγωνιστεί στις ακαδημίες του Αστέρα την εξαετία 2003-09.

To Top