Ανοίγει τα χαρτιά της η ΚΑΕ για το “έγκλημα” Αναστόπουλου

Στις 3 το μεσημέρι η διοίκηση της ΚΑΕ θα αναλύσει τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ώστε να διεκδικήσει δικαστικά πλεόν το δίκαιο της ομάδας μετά την απόφαση του διαιτητή Αναστόπουλου να διακόψει εις βάρος της το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Υπάρχει ως δεδομένο ότι η ΚΑΕ κατέθεσε ένσταση πριν κλείσει το φύλλο αγώνα και η ενημέρωση ήταν πως σήμερα θα καταθέσει και το παράβολο, όπως ορίζει ο κανονισμός, ζητώντας την συνέχιση του αγώνα από το σημείο που διακόπηκε (42,1’’ πριν το φινάλε του ημιχρόνου με το σκορ 31-33).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης έχει δηλώσει πως έχουν καταλήξει στη διοίκηση σε μια σειρά ενεργειών για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και προφανώς σήμερα αυτές οι ενέργειες θα αναλυθούν και θα δημοσιοποιηθούν.

Ο Άρης με τις δηλώσεις Αρβανίτη προχθές μπήκε ουσιαστικά σε ανοικτή “δημόσια” αντιπαράθεση με την ΕΟΚ, επιλέγοντας έναν δρόμο ιδιαίτερα δύσκολο και δύσβατο.

Όπως και να έχει αναμένεται με ενδιαφέρον τα όσα θα πουν τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, την οποία θα καλύψει το PRESSARIS από το Αλεξάνδρειο.

To Top