Ανοίγει τα χαρτιά του ο Bραζιλιάνος – Πιστός στην ίδια συνταγή, καταλήγει στην ενδεκάδα

H σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη είναι και η τελευταία της “μίνι” προετοιμασίας του για το αυριανό παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου και αυτή κατά την οποία θα γίνουν αντιλήψιμες οι πρώτες σκέψεις του Κάμπος αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Ο βραζιλιάνος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του κατά τη διάρκεια της χθεσινή μέρας στο Ν. Ρύσιο, ωστόσο το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε δοκιμές προμηνύει εμπιστοσύνη στην συνταγή που του έχει χαρίσει το αήττητο από την 6η αγωνιστική όταν κι έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας.

Αν κι εφόσον κριθεί από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή ότι οι Ατματσίδης και Λιόλιος είναι σε διάθεση να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι (ένιωσαν ενοχλήσεις χθες κι έκαναν ατομικό ) τότε ο Κάμπος δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές, παρά μόνο στην απόφαση για το αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Σουνά που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρία του και τέθηκε στη διάθεση του βραζιλιάνου. Στη περίπτωση αυτή εκτός ενδεκάδας θα μείνει ένας εκ των Λεμονή η Παπαδόπουλου.

Από εκεί και πέρα σίγουροι πρέπει να θεωρούνται στην άμυνα οι Καρατζιοβαλής στο τέρμα, Γιαννίτσης, Φερνάντες στο κέντρο και Γκίνο στο δεξί άκρο.Την θέση του στο χώρο του κέντρου θα διατηρήσει ο Προβατίδης και θα περιμένει την απόφαση Κάμπος για τον παρτενέρ του.Το δίδυμο Πόι, Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης δύσκολα αλλάζει εφόσον ο 57χρονος τεχνικός επιλέξει το 4-4-2 από την αρχή.

To Top