ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτή επιστολή σε Καρυπίδη: “Έχεις όρεξη και φιλοδοξία, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις όραμα στον κόσμο”

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θοδωρή Καρυπίδη στέλνουν μέλη της οικογένειας του συλλόγου.

Η ομάδα “La Bombonera of Europe” μοιράζεται δημόσια κάποιες σκέψεις, οι οποίες έφτασαν στο PRESSARIS με σχετικό μήνυμα από τον αναγνώστη Αλεξ Ρ.

Διαβάστε αναλυτικά:

Προς πρόεδρο Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ Θεόδωρο Καρυπίδη:

Πολλοί λένε οτι το μαρτύριο τελείωσε, αλλά εμείς δεν συμφωνούμε. Ο ΑΡΗΣ δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια έμεινε αρκετά πίσω σε πολλούς τομείς όπου οι αντίπαλοι μας ξέφυγαν αρκετά. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα. Πρέπει η Π.Α.Ε. να στελεχωθει με έμμισθα ΙΚΑΝΑ άτομα (αν ειναι και ΑΡΕΙΑΝΟΙ ακόμα καλύτερα), που θα είναι υπεύθυνα για συγκεκριμένα πόστα.

Πιο συγκεκριμένα:

1) Eίναι απαράδεκτο το www.arisfc.gr να σε οδηγει στο site μίας φυλλαδας. Πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε το arisfc.gr kai arisfc.com να ανήκουν εκει που πρέπει, δηλαδή στον ΑΡΗ.

2) Είναι απαράδεκτο η ιστοσελίδα του ΑΡΗ να είναι διαθέσιμη μονο στα ελληνικά. Ιστοσελίδα και social media πρεπει να ανανεώνονται από τα κατάλληλα άτομα για να ειναι μέσο επικοινωνίας αλλά και να διαφημίζουν τον ΑΡΗ παντού.

3) Γενικά η ιστοσελίδα πρέπει να σχεδιαστεί παίρνοντας ως παράδειγμα μεγάλους ευρωπαικούς συλλόγους και να λειτουργεί και ως e-shop σε Ελλάδα και εξωτερικό.

4) Η μπουτίκ πρέπει να ανανεωθεί με προιόντα, καθώς η εικόνα της ειναι απογοητευτική. Δεν είναι μονο οι φανέλες και τα σορτσάκια. Σε οποιοδήποτε προιον μπορεις να βαλεις πανω το σημα του ΑΡΗ.

5) Δεν ειμαστε στο 1940 για να βαζουμε απλα το σημα του ΑΡΗ πανω σε κατι και να πουλαει. Πρεπει να γινουν νεα σχεδια και ιδεες για εμπορικα προιόντα. Για παράδειγμα η φανελα του Γκαλη ως γκανγνστερ πουλησε λογω της ιδεας και του σχεδιασμού της.

6) Γηπεδο (τερέν, κερκίδες, αποδυτήρια) πρέπει να γίνουν όπως αρμόζει στον ΑΡΗ.

7) Πρεπει να υπαρξει καποιος υπευθυνος τεχνολογίας. Ήδη πολλές ευρωπαικές ομάδες ασχολουνται με την παροχη τηλεπικοινωνιακων υπηρεσιων στους οπαδους, ενώ πολλες ομαδες και στο αγωνιστικο κομματι πλεον (με χρηση σενσορων κτλ) ελεγχουν την κινηση των παιχτων μεσα στο γηπεδο, τα τρεξιματα, τους σφυγμους κτλ.

8) Εννοειται οτι το αγωνιστικο κομμάτι είναι το πιο σημαντικό και πρέπει κι εκει να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις και για σκαουτινγκ παιχτών και για τις ακαδημίες.

Όταν τα περισσότερα από τα παραπάνω γίνουν πραγματικότητα και η ομαδα αγωνιστικά βρει το δρόμο της, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορούμε να πούμε οτι το μαρτύριο τελείωσε. Μέχρι τότε όμως πρέπει να γίνει δουλειά προς όλες αυτές τις κατευθύνσεις γιατι ο ΑΡΗΣ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της Μακεδονίας και μία απο τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και αυτό πρέπει να φάινεται.

Πρόεδρε, καλώς ή κακώς, μόνος δεν μπορείς να τα καταφέρεις γιατί και όρεξη να έχεις, δεν φτάνουν οι ώρες της μέρας. Η πιο έξυπνη κίνηση θα ειναι να ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ την ομαδα με άτομα ΕΜΠΙΣΤΑ και ΙΚΑΝΑ, οπου ο καθενας θα ειναι υπευθυνος για τη λειτουργια ενός συγκεκριμενου τομέα.

Έχεις όρεξη και φιλοδοξία, το μόνο που πρέπει να κάνεις έιναι να δώσεις όραμα στον κόσμο. Κινήσεις όπως οι παραπάνω θα δώσουν όραμα. Δεν χρειαζόμαστε άλλους Τζιμπούρ και χρέη. Θέλουμε χορηγους, πρόγραμμα, πλάνο, οργάνωση.

Υ.Γ.: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΔΙΚΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ.

Ραντεβού στα τσιμέντα

To Top