Αντίδραση Αγγέλου στις δηλώσεις Σφαιρόπουλου!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Αγγέλου στην συνέντευξη Τύπου, όταν διαρκώς έκανε αναφορά στην απειρία της δικής του ομάδας σε σχέση με την εμπειρία του Άρη!

Ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη (Αγγέλου) και την ομάδα του Άρη. Έγινε μία πολύ ωραία σειρά με δυνατά παιχνίδια. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια καταλυτικό ρόλο έπαιξε η άμυνά μας. Αυτή μας έδωσε τη νίκη στο τέλος, ακόμα κι όταν ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ, η άμυνα ήταν η δύναμή μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και τον Πανιώνιο γιατί φέτος έχει μία πολύ νεανική ομάδα, με παίκτες που πρώτη φορά καλούνται να σπρώξουν μια ομάδα όντας οι πρωταγωνιστές της” και συνέχισε: “Νομίζω ότι περάσαμε στα ημιτελικά με τόσο νεανικό ρόστερ δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Αυτή η σειρά ήταν αμφίρροπη γιατί ο Άρης ναι μεν έχει νέα παιδιά, αλλά έχει και 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου με παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Είχαμε νεανικό ενθουσιασμό και με αυτόν πορευθήκαμε όλη τη χρονιά. Από εδώ και πέρα θα ανασυνταχθούμε και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Για τα επεισόδια θα σας μιλήσουν οι αρμόδιοι”.

Για το τι δεν του άρεσε στην ομάδα του στη σειρά με τον Άρη είπε πως “κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Αυτό, όμως, είναι κάπως λογικό γιατί κάποια παιδιά είχαν την πίεση όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Αυτή η πίεση λοιπόν είναι αυτή που μας οδήγησε σε κάποια λάθη, αλλά θεωρώ ότι κερδίζουμε εμπειρίες”.

Η αντίδραση του Αγγέλου ήταν η εξής: “Από αυτά που είπε ο Γιάννης κατάλαβα ότι εμείς ήμασταν το φαβορί. Ο Πανιώνιος έκανε εφτά νίκες περισσότερες στην κανονική διάρκεια, αλλά, όπως φαίνεται, εμείς ήμασταν το φαβορί γιατί έχουμε πολύ πιο έμπειρα παιδιά”.

Ο Γιάννης Αθηναίου τόνισε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και τους παίκτες του Άρη για την υπερπροσπάθεια που έκαναν. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μου. Είμαστε κάθε μέρα μαζί και παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Όπως μας λένε και οι προπονητές μας, μόνο αν είμαστε μια γροθιά θα κερδίζουμε παιχνίδια. Αυτό πιστεύω πως κάναμε και απόψε. Ήμασταν μια γροθιά”.

 

To Top