ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Αντίο» στο 2016 με 3.000 πυροτεχνήματα στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει το 2016 και να υποδεχθεί το 2017, με μια πολύχρωμη παρέλαση γεμάτη μουσική και θέαμα.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 18:30 την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς από διαφορετικά σημεία πέριξ της πλατείας Αριστοτέλους και θα ολοκληρωθεί στο κέντρο της. Εκεί, θα βρεθούν κοινό και καλλιτέχνες, με την πόλη να γεμίζει ρυθμό και ζωή.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το «thestival» θα αποχαιρετίσει το παλιό έτος και θα καλωσορίσει τη νέα, καλύτερη χρονιά.

Ήχοι swing, blues, jazz και manuche σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από το μουσικό σχήμα «The Speakeasies Swing Band», και με dj set, έως και λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα δώσουν τον μουσικό «παλμό».

Πριν το «αντίο» στο 2016, ο ουρανός της συμπρωτεύουσας θα φωτιστεί από τα 3.000 περίπου πυροτεχνήματα, τα οποία θα κάνουν τη νύχτα μέρα με την ευγενική χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Για περίπου 8 λεπτά, όσοι βρεθούν εκεί θα σηκώσουν το βλέμμα στον ουρανό για να μαγευτούν από τις λάμψεις.

To Top