Αξιολόγηση του υλικού της Δόξας από Παντζιαρά ενόψει Άρη

Με μια προπόνηση σε αρκετά έντονους ρυθμούς στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Δράμας στον Νικοτσάρα, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία της Δόξας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως γράφει το sportdrama.gr: “Για τον νέο τεχνικό της ομάδας Ανδρέα Παντζιαρά το θέμα της προσαρμογής στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον ήταν μια μάλλον εύκολη υπόθεση.

Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε την παρουσία του στο τιμόνι της Δόξας με μια σειρά προπονήσεων με εσωτερικά διπλά προκειμένου να αξιολογήσει το έμψυχο υλικό και να στήσει την ομάδα στο Χαριλάου με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις.

Ήδη τόσο στο βοηθητικό του γηπέδου όσο και χθες στο εθνικό στάδιο της πόλης, δούλεψε με τους παίκτες σε τεχνικοτακτικά θέματα.

Το έργο του στο ξεκίνημα με την Δόξα περιλαμβάνει ίσως την πιο δύσκολη έξοδο μέσα σε μια αντίπαλη έδρα που αναμφισβήτητα είναι η πιο «καυτή» του ομίλου.

Μοιραία λοιπόν πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του όσο γίνεται καλύτερα και να παρατάξει ένα αξιόμαχο αρχικό σχήμα όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές”.

To Top