Χωρίς κατηγορία

Απάντηση Άρη σε Κάμπος με έγγραφα: “Υπέγραψε την ευχαριστήρια ανακοίνωση”

Με δυο έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα, ο επίσημος Άρης απάντησε στον Πάουλο Κάμπος, σχετικά με τα όσα ισχυρίστηκε και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Metrosport, σύμφωνα με τα οποία δεν υπέγραψε την ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση.

Στα έγγραφα υπάρχουν οι μονογραφές και υπογραφές του Κάμπος και του Tάσου Οικονόμου, ενώ στο δεύτερο φιλοξενείται χειρόγραφο κείμενο του Βραζιλιάνου ότι αποδέχεται το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. “Αναγνωρίζω το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου και συμφωνώ με όσα γράφονται” λέει σε μετάφραση.

Eπίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ στο δεύτερο έγγραφο αναφέρεται ότι θα δοθεί σήμερα Πέμπτη 22 Ιανουαρίου συνέντευξη τύπου (ημέρα όπου ανακοινώθηκε το διαζύγιο των δυο πλευρών), το έγγραφο που υπογράφουν Οικονόμου και Κάμπος έχει ημερομηνία 21 Ιανουαρίου.

Μια μέρα πριν, φαίνεται με άλλα λόγια, ότι ήταν προαποφασισμένο το διαζύγιο, παρά τα όσα τονίστηκαν περί ύστατης προσπάθειας να βρεθεί “παράθυρο” παραμονής μέσω του ΑΣ! Προφανώς η κλήση του Χρήστου Γρόλλιου και το… ξεσκόνισμα του καταστατικού στις 22 Ιανουαρίου ήταν για λόγους εντυπώσεων.

Δείτε εδώ:

CameraZOOM-20150127134944942 CameraZOOM-20150127134324816

To Top