ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτες εικόνες από το Λονδίνο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα!

Δύο γυναίκες έχουν εγκλωβιστεί στον πάνω όροφο του λεωφορείου, αλλά «έχουν τις αισθήσεις τους και αναπνέουν», σύμφωνα με την αστυνομία – Σε εξέλιξη οι προσπάθειες απεγκλωβισμού τους

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στους δρόμους του Λονδίνου το πρωί της Πέμπτης, καθώς ένα λεωφορείο έπεσε πάνω σε κατάστημα, προκαλώντας πανικό.

Η πρώτη εικόνα από το σημείο είναι συγκλονιστική, ενώ, σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν επιβάτες, που έχουν παγιδευτεί στον πάνω όροφο του λεωφορείου. Επιτόπου -ήτοι, στο Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου- έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρεις μονάδες πυρόσβεσης.

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση. Οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό άγνωστου αριθμού επιβατών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε νεώτερη ενημέρωση, η αστυνομία ανέφερε ότι υπάρχουν θύματα. Είπε ακόμη ότι ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο νότιο Λονδίνο, ενώ υπάρχουν δύο εγκλωβισμένοι επιβάτες.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για δύο γυναίκες, οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, «έχουν τις αισθήσεις τους και αναπνέουν». Την ίδια ώρα, οι ιατρικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν ότι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε έξι επιβάτες και παραμένουν στο σημείο.

inner

inner

Πηγή: Protothema.gr

To Top