ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτος Μπιέλσα: Χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στο ίδιο ματς!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έκανε πάλι το θαύμα του, αφού στον εκτός έδρας αγώνα της Λιλ με την Στρασμπούρ χρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες!

Aπό την αρχή αυτό το ματς μύριζε ότι θα γραφτεί στην ιστορία. Από το 37ο λεπτό ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές και η αποβολή του τερματοφύλακα του Μαϊνιάν στο 64ο λεπτό για βλακώδη λόγο (έριξε τη μπάλα στο κεφάλι αντιπάλου) έκανε την κατάσταση τραγική για την Λιλ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε γάντια τερματοφύλακα στον επιθετικό Ντε Πρεβίλ, ο οποίος στην πρώτη του φάση απέκρουσε τετ-α-τετ (!), όμως λίγο μετά το 1-0 από τους Αλσατούς, ο Μπιέλσα σκέφτηκε κάτι ακόμα πιο… άρρωστο.

Διέταξε τον Ντε Πρεβίλ να αφήσει τα γάντια του τερματοφύλακα στον αμυντικό Αμαντού και έτσι η Λιλ έγινε μία από τις ελάχιστες (αν όχι η πρώτη ομάδα) στην ιστορία του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στο ίδιο παιχνίδι!

Για την ιστορία, η τραγωδία ολοκληρώθηκε με συντριβή αφού οι «λιλουά» διαλύθηκαν με 3-0 σε ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα τους πήγαν στραβά.

To Top