Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Παπακωνσταντίνου

Στον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και στενό συνεργάτη του Γιώργου Σαρρή στην διάρκεια της θητείας του, Γιάννης Παπακωνσταντίνου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης από τη χώρα.

Απολογήθηκε για δύο περίπου ώρες ενώπιον του Γιώργου Ανδρεάδη, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου που είναι νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ ενώ έχει διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του Γιώργου Σαρρή στα δυόμιση περίπου χρόνια της θητείας του τελευταίου στην προεδρία.

Ο Παπακωνσταντίνου μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον ανακριτή στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα υπηρεσίας και από κοινού αποφασίστηκε να του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Κάτι που σημαίνει ότι διατηρεί τη θέση ου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται μόνο για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης.

Να σημειωθεί πως στο πλευρό του Γιάννη Παπακωνσταντίνου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας, ωστόσο από τον ανακριτή δεν κρίθηκε αναγκαίο και έτσι δεν κατέθεσε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος Τάρτης έκανε την εξής δήλωση: «Μας επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θεωρώ πως είναι μια ηθική δικαίωση γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παραμένει στα κοινά του ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σκευωρία οδηγείται στην κατάρρευση όπως στην κατάρρευση θα οδηγηθούν και αυτοί οι τελευταίοι που αμφιβάλλουν την ηθική του ακεραιότητα».

πηγή: sdna.gr

To Top