ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Άρη ζήτησε η αστυνομία»

Στην αποκάλυψη πως η αστυνομία εισηγήθηκε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη στην Καβάλα κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης, ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ Στέλιος Κατρακυλάκης μιλώντας στο Metropolis.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Η αστυνομία πρότεινε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Άρη, έκανε τη σχετική εισήγηση στη γενική γραμματεία αθλητισμού και περιμένουμε την απόφαση. Εμείς δεν έχουμε θέμα. Περιμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο του Άρη στο γήπεδο και η φιλοξενία μας θα είναι άψογη, όπως ήταν μέχρι τώρα, και όπως θα είναι σε όλες τις ομάδες», ανέφερε σχετικά ο κ. Κατρακυλάκης.

Όσον αφορά το αίτημα των «κιτρίνων» για χορήγηση εισιτηρίων ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟΚ επισήμανε: «Δεν υπήρξε επίσημο αίτημα του Άρη για εισιτήρια. Ο εκπρόσωπος του Άρη κ. Κεφαλίδης μας είπε ότι θα συζητήσει με τους υπευθύνους και θα μας πει μέχρι την Πέμπτη πόσα εισιτήρια θα ζητήσει ο Άρης. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν δέκα ευρώ, όπως η ίδια τιμή ισχύει και για τους φιλάθλους μας στον αγώνα του β’ γύρου στο Χαριλάου. Πέρσι κατ’ εξαίρεση για τους οπαδούς του Άρη τα βάλαμε πέντε ευρώ, όμως, δεν υπήρξε αμοιβαία ανταπόκριση και πλέον υπάρχει αντίδραση από τον κόσμο μας».

To Top