Απαλλαγές και πρόστιμα από το πειθαρχικό της Football League

Επτά αποφάσεις εξέδωσε τη Δευτέρα (19/03) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League. Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Καραϊσκάκης Άρτας, Παναιγιάλειος, Εργοτέλης που δεν είχαν δηλώσει προπονητές – κατόχους UEFA Pro σε αγώνες αθωώθηκαν.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Με πρόστιμο 300 ευρώ τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ο ΟΦΗ με 500 για το ματς με την Παναχαϊκή και 500 γι’ αυτό με τη Βέροια.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.
2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.
3) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χρηματική ποινή ποσού 300€ (αγώνας με ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 12/11/2017)
4) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.
5) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή ποσού 500€ (αγώνας με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 9/12/2017)
6) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ως προς την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή.
7) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή ποσού 500€ (αγώνας με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 10/2/2018)».

To Top