Απαντάει ο Κόστνερ, δεν είναι η μοναδική επιλογή του Άρη!

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του προπονητή για τον Άρη. Οι κίτρινοι περιμένουν την απάντηση του Κόστνερ, αλλά οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι δεν είναι η μοναδική επιλογή!

Όπως είναι γνωστό συνάντηση με τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Άρη τον Λόρενζ Γκούντερ Κόστνερ, είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης.

Ο 61χρονος Γερμανός προπονητής βρέθηκε με ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και είχε τρίωρη συνομιλία με τον πρόεδρο των κίτρινων. Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκε όλο το πλάνο των κίτρινων, αναλύθηκε το υλικό της ομάδας, η δυναμική του κόσμου και ότι έχει να κάνει με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε το 2010 την πρώτη ομάδα της Βόλφσμπουργκ  για 2 περίπου μήνες, ξαναγύρισε στην Κ20 της ομάδας και από τότε βρίσκεται εκεί. Έχει δουλέψει επίσης στην Έσεν, την Χόφενχάιμ, την Καρσλρούη, την Ουντερλάκινγκ, την Κολωνία τους Κίκερς Στουτγάρδης και την Φράιμπουργκ.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε οριστική κατάληξη, μια και ο Κόστνερ ζήτησε να συζητήσει πρώτα με την οικογένεια του το ενδεχόμενο να μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός γερμανικών συνόρων, έφυγε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη και υποσχέθηκε ότι θα απαντήσει μέχρι σήμερα.

Εφόσον τελικά υπάρξει συμφωνία με τον Κόστνερ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Αμανατίδη, τον πρώην διεθνή επιθετικό με καταγωγή από την Κοζάνη και 12χρονη καριέρα στην Γερμανία ως ποδοσφαιριστής (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκρόιτερ Φιρτ, Κάιζερσλάουτερν).

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης θα επιλέξει τελικά, άσχετα με την απάντηση του Κόστνερ αφού ζυγίσει και τις περιπτώσεις του Σέρβου τεχνικού (δεν ήταν ποτέ στις επιλογές ο Μίλινκο Πάντιτς) και του Ιταλού. Το θέμα προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα οριστικά.

To Top