Αποδοκίμασαν Σκόρδα στο δικαστήριο!

Κατέφτασε πριν από λίγη ώρα ο Λάμπρος Σκόρδας στο γραφείο της Ειρηνοδίκου υπηρεσίας, όπου θα εκδικαστεί η αίτηση του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ Άρης για ορισμό του ίδιου ως διοίκηση.

Πλήθος κόσμου που βρέθηκε από νωρίς έξω από τις δικαστικές αίθουσες αποδοκίμασε τον Λάμπρο Σκόρδα που κατέφθασε υπό την συνοδεία του Νικήτα Ματθαίου, ενώ απουσίαζε το τρίτο μέλος της υποψήφιας διοίκησης Σκόρδα, ο Στέφανος Τσιόνκης.

Αργότερα και έπειτα από παράκληση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη επιτράπηκε τελικώς η είσοδος στους διαδρόμους του Ειρηνοδικείου Θεσαλονίκης του κόσμου που περιμένει καρτερικά την απόφαση και προτίμησε να δώσει το “παρών”, ώστε να ζήσει από κοντά την δικαστική αυτή διαμάχη.

Η Ειρηνοδίκης, ωστόσο, ζήτησε να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από την αίθουσα στην οποία θα εξεταστεί η αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα, ώστε να μην υπάρξει κωλλυσιεργεία στην διαδικασία.

Αρχικα θα εκδικαστεί η αίτηση των μεγαλομέτοχων της ΠΑΕ (ΚΜΑ και ΑΣ) που έχουν προτείνει νέα τριμελή διοικητική επιτροπή αποτελούμενη από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη και Λάκη Κλεώπα και έπειτα του Λάμπρου Σκόρδα.

Στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται επίσης ο πρόεδρος του ΑΣ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Άγγελος Μισιρλής, που αναμένεται αμφότεροι να καταθέσουν στη συνέχεια.

Η οριστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης αναμένεται το μεσημέρι…

To Top