Απολογείται ο Κομπότης, δεν πάει στον ανακριτή ο Μαρινάκης

Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε κληθεί (αρχικά στις 3 Απριλίου, όταν και είχε πάρει προθεσμία) για μια δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατά συναυτουργία δωροδοκία – δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, μετέβη με τον Γιώργο Ανδρεάδη στον εισαγγελέα υπηρεσίας και μένει να φανεί αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Σήμερα, ήταν η σειρά και του Βαγέλλη Μαρινάκη να δώσει το παρών ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη προκειμένου να ενημερωθεί για το κατηγορητήριο που τον τον βαραίνει για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και εν συνεχεία να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του (και δικηγόρου του Κομπότη), Βασίλη Δημακόπουλο ζήτησε να μην παραστεί επικαλούμενος λόγους αρνητικής δημοσιότητας λόγω των media που τον περιμένουν στο χώρο των δικαστηρίων, προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια εικόνα του.

Νωρίτερα, στην Ευελπίδων παρουσιάστηκε ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, που πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου. Ο συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη αντιμετωπίζει κατηγορίες για την ίδια υπόθεση. Αμφότεροι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

To Top