ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέλει Κόστλι! Στη… μέση προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της Ονδούρας (photo)

Η περίπτωση του Κάρλο Κόστλι είναι μία από τις τρεις περιπτώσεις επιθετικών (μαζί με Μάντζιο, Πετρόπουλο) που εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της επόμενης σεζόν.

Ο 33χρονος Ονδουριανός φορ, απασχολεί τον Άρη, εδώ και αρκετό καιρό, καθώς εκτός από την οικογένεια Καλαϊτζίδη, είχε δεχθεί κρούση και από τον Νίκο Αρβανιτίδη. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, την συμφωνία μαζί του προσπάθησε να κλείσει ο Άλεξ Κάλας με επικοινωνία που είχε με τον ίδιο τον παίκτη.

Αναζητήθηκε η “χρυσή τομή”, αναφορικά με το οικονομικό σκέλος, με τον ομογενή επιχειρηματία να συζητά μαζί του για τις εγγυήσεις που ζητούσε ο έμπειρος επιθετικός, δείχνοντας ότι αποτελεί τον “εκλεκτό” για την επίθεση, καθώς θα αποκτηθεί μόνο ο ένας εκ των τριών υποψηφίων.

Όσο περνούν οι μέρες, όμως, η περίπτωση απόκτησης μαζί του δυσκολεύει, καθώς φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της πατρίδας του και συγκεκριμένα την Marathon.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας latribuna.hn ο Κόστλι βρίσκεται προ των πυλών της Marathon, με τον πρόεδρο του συλλόγου Rolando Pena να επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν επαφές με τον παίκτη, χωρίς ακόμα να του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. 

Χρόνος υπάρχει, μπορεί όχι αρκετός, αλλά ο Άρης έχει την ευκαιρία με γρήγορες και προσωπικές κινήσεις να κάνει δικό του τον επιθετικό από την Ονδούρα…

 

To Top