Αποστάσεις Κοντονή από τον ποδοσφαιρικό Άρη πριν από το ραντεβού! «Δεν μπορεί ο Υφυπουργός να εφαρμόσει το καταστατικό της ΕΠΟ»

Ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κράτησε αποστάσεις από τον ποδοσφαιρικό Άρη, που ζητά εφαρμογή του καταστατικού της ΕΠΟ, προκειμένου να παίξει τη νέα σεζόν στη Φούτμπολ λιγκ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας 24 ώρες πριν από το προγραμματισμένο ραντεβού του με την αντιπροσωπεία του Άρη για το θέμα των μπαράζ προκάλεσε αμηχανία, τονίζοντας στο “Μετρόπολις”:

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θα δω οποιονδήποτε θέλει να με συναντήσει, είτε είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου, είτε άλλου αθλήματος. Προχθές μάλιστα συνάντησα εξαιρετικούς συναδέλφους που εκπροσωπούσαν την ομάδα μπάσκετ του Αρη.

Δεν μπορεί να ζητήσει κανένας από τον αρμόδιο Υφυπουργό να εφαρμόσει το καταστατικό μιας ομοσπονδίας, αυτό πρέπει να το ζητήσει από τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Εδώ υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε επιτέλους πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Η νομιμότητα των αποφάσεων των οργάνων θα κριθεί από τα δικαστήρια, όχι από την εκτελεστική εξουσία».

 

To Top