ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αποστολή του «κιτρινόμαυρου» Kick Boxing στη Γερμανία

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ ανοίγει τα «φτερά» του, κάνοντας σταθερά βήματα προς τα μπροστά με στόχο την καταξίωσή του και εκτός συνόρων.

Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη στον Πέτρο Σκαφιά, ο οποίος -όπως είναι γνωστό- δεν θα δώσει το «παρών»  στο διεθνές τουρνουά, που θα γίνει στις 14 του μήνα στη Γερμανία, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, ωστόσο η παρουσία του τμήματος στο τουρνουά «EL LOCOFIGHT NIGHT / K θα είναι εξίσου σημαντική.

Ο προπονητής και δάσκαλος του τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, Στέλιος Σκέμπης, μαζί με τον αθλητή, Μάγκλι Μπέγκου, ο οποίος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, θα πετάξουν για τη Γερμανία, αποδεχόμενοι την πρόσκληση τόσο του μεγάλου χορηγού του τμήματος, Γιώργου Λαζαρίδη όσο και των διοργανωτών.

«Ευχαριστούμε τους Georgios Lazaridis, Baris Tekin, Stefanos Gerdis, Kara Kurt για την πρόσκλησή τους στους πολύ δυνατούς αγώνες, στην εμπειρία, που θα λάβουμε με τη συμμετοχή του αθλητή μας και φυσικά για τη μετέπειτα συνεργασία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σκέμπης, σε ανάρτησή του στα social media.

 

To Top