Αποχή των παικτών του Άρη για τα ιδιωτικά συμφωνητικά!

Την αποχή από τις προπονήσεις αποφάσισαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη έως ότου δοθεί οριστική λύση στο θέμα των ιδιωτικών συμφωνητικών.

Αυτή την απόφαση έλαβαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κι ενώ συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρου του Νέου Ρυσίου για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας, Σουνά και Ψυχογιό, συνομίλησαν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια, τονίζοντας ότι το θέμα των συμφωνητικών πρέπει να λυθεί άμεσα και όχι να παίρνει συνεχόμενες παρατάσεις.

Έπειτα, κάλεσαν στα αποδυτήρια τους Κάμπος και Τοπαλίδη στους οποίους ανακοίνωσαν την απόφαση τους να απέχουν από την χθεσινή προπόνηση. “Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την κοροϊδία. Εδώ και δυο μήνες μας λένε από Δευτέρα σε Δευτέρα και δεν έχει γίνει τίποτα” διεμήνυσαν μεταξύ άλλων.

Κάποια στιγμή έπεσε στο “τραπέζι” η πρόταση των αρχηγών για να εκδοθεί γραπτή ανακοίνωση προκειμένου να εξηγούν τους λόγους της αποχής, αλλά τελικά αυτό δεν εφαρμόστηκε στην πράξη.

Ανάλογα με τις σημερινές εξελίξεις δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει τελικά επίσημη ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών στην οποία θα αναλύονται εκτενέστερα οι λόγοι της αποχής.

To Top