Ένα τεράστιο ευχαριστώ, μια ειλικρινής συγνώμη και μια δυναμική υπόσχεση

Το τελευταίο 48ωρο μας γέμισε με ανάμικτα συναισθήματα. Συναισθήματα χαράς, λύπης, ικανοποίησης, αισιοδοξίας, προβληματισμού και ανησυχίας. Σωστό εκκρεμές…

Η μεγάλη ανταπόκριση της οποίας έτυχε το PRESSARIS από το πρώτο δευτερόλεπτο που άρχισε να… αναπνέει στο διαδίκτυο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμη και των πιο αισιόδοξων.

Η χαρά μας ήταν μεγάλη βλέποντας κάθε λεπτό, κάθε ώρα να μεγαλώνει η οικογένεια του PRESSARIS, να συσπειρώνεται όλος αυτός ο κόσμος που αγκάλιασε την ειλικρινή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή και με τα… κλικ του γιγάντωσε με το καλημέρα το σάιτ, το δικό σας σάιτ.

Η ανταπόκριση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να… λυγίσει ο αρχικός server, ο οποίος αν και σημαντικών δυνατοτήτων σε σχέση με άλλους server, άλλων σάιτ, δεν άντεξε μπροστά στη μεγάλη συμμετοχή σας. Η λύπη μας εύλογη, όπως ο προβληματισμός και η ανησυχία για να ετοιμαστούμε το συντομότερο δυνατό, ώστε να ανταποκριθούμε στις περιστάσεις και στις δικές σας υψηλές απαιτήσεις.

Όμως με τη βοήθεια των τεχνικών μας και μετά από έναν αγώνα δρόμου, το PRESSARIS αναβαθμίστηκε τεχνικά, άνοιξε ακόμη περισσότερο την… αγκαλιά του, προκειμένου να δεχθεί όχι μόνο αυτούς που τον στήριξαν και τον ακολουθούν από την πρώτη στιγμή, αλλά και όλους εκείνους που… έρχονται και προστίθενται σε αυτή τη μεγάλη διαδικτυακή παρέα, διψώντας για ποιοτική και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δεν φτάσαμε το… τέλειο, όμως συνεχίζουμε για το καλύτερο.
 
Οφείλουμε, λοιπόν, από την πλευρά μας να:
 
– εκφράσουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη και την στήριξή σας, γιατί εσείς ανεβάσατε ψηλά τον πήχη.
 
– ζητήσουμε μια ειλικρινή ΣΥΓΝΩΜΗ για τα προβλήματα που μοιραία προέκυψαν το τελευταίο 48ωρο και διέκοψαν προσωρινά την αμοιβαία επικοινωνία μας, μια σχέση που κτίζεται καθημερινά ανάμεσα σε εσάς και εμάς.

– δώσουμε μια δυναμική ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι θα βελτιωνόμαστε καθημερινά, θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, συνεπέστεροι και με περισσότερες φρέσκιες ιδέες, ανεβάζοντας την ποιότητα της ενημέρωσής σας…
 
Ενδεχομένως μπορεί να υπάρξουν και άλλα προβλήματα, αλλά η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα μας δώσει τη δύναμη να τα ξεπεράσουμε…

To Top