Αυτό το… εισιτήριο είναι δικό του

Ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, βάζει στην άκρη… «εισιτηριολογία» των τελευταίων ημερών και για να μην χάσει το… εισιτήριο της διάκρισης, ετοιμάζεται  να κάνει πράξη το… διάγγελμα του Παπουτσάκη!

Όλη την εβδομάδα χάθηκε η μπάλα με το αν, πότε και πόσα εισιτήρια ζητήσει ο ΠΑΟΚ από τον Άρη για το ντέρμπι της 23ης Οκτωβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Έγινε συζήτηση μεγάλη, υπογραμμίστηκε η «καλή διάθεση» (sic) των δυο διοικήσεων και στο τέλος; Το ίδιο έργο, χωρίς… θεατές (της μιας ομάδας).

«Ανοιχτές θύρες» παραβίασε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ζητώντας εισιτήρια –έστω και στην χαμηλής ορατότητας θύρα 4 – αφού όλοι γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι η Αστυνομία δεν επιτρέπει ανάλογες πρωτοβουλίες (ντέρμπι με την παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων), κάτι που στην… οπισθοδρομική Ευρώπη είναι δεδομένο.

Όλα αυτά έγιναν για λαϊκή κατανάλωση, καλώς έγιναν, αλλά ο Άρης έχει μπροστά του τη μάχη της Κρήτης, όπου δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν της νίκης και του τρίποντου. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται να βάλει και γκολ, για να μην ξεχνιόμαστε.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπορεί να διαβάσει προσεκτικά το… διάγγελμα του ισχυρού άνδρα του Εργοτέλη και προέδρου της Σούπερ λίγκας Απόστολου Παπουτσάκη, να το κάνει πράξη (!) και να βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι του αντιπάλου του. Σε αγωνιστικό επίπεδο, μιλάμε για να μην παρεξηγιόμαστε.

 Πράγματι τα λόγια του Παπουτσάκη θα μπορούσαν να έχουν αποδέκτες την ίδια την ομάδα του Άρη. Για να δούμε…
«Ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ποτέ εύκολος. Και τα εμπόδια που καλείσαι να ξεπεράσεις είναι πολλά και διαφόρων ειδών. Οφείλεις όμως να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βροντοφωνάξεις “παρών”  μπροστά στις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Το ερχόμενο παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα μας. Η ανάγκη να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα είναι μεγάλη, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, διεκδικώντας τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει. Και λέγοντας “συνεπείς” αναφέρομαι σε όλους. Κατ’ αρχήν οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους και τη διοίκηση να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητές τους και να βάλουν την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου.

Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, έχουν ευθύνη απέναντι σε όλους όσοι τους στηρίζουμε. Και έφτασε η ώρα να μας ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη.

Τώρα θα φανεί ποιοι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Ποιοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μαζί μας μέχρι τέλους. Ποιοι έχουν τις ικανότητες να κάνουν τους στόχους και το όραμα πραγματικότητα».

Αυτά τα λόγια είπε ο παράγοντας του Εργοτέλη. Τα λόγια αυτά θα μπορούσε να τα πει και ο πρόεδρος του Άρη ή οποιοσδήποτε άλλος κιτρινόμαυρος παράγοντας.
Εμπρός, λοιπόν… Αυτό το εισιτήριο (της επιτυχίας) δεν χάνεται με τίποτα.

To Top