ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια συγγνώμη και η απάντηση που καλείται να δώσει ο Καρυπίδης: υπάρχουν χρήματα και σχέδιο για την “επόμενη μέρα”;

Ο Άρης πρόδωσε φέτος σε όλα τα επίπεδα τον κόσμο του. Διοικητικά και αγωνιστικά. Μετά και το νέο στραβοπάτημα με την Λαμία (εκεί που έπρεπε και για λόγους ηθικής υπεροχής να ταπεινώσει τον αντίπαλο του και δεν το έκανε), δεν ανεβαίνει μαθηματικά, την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά να πει εάν η συζήτηση για την 3η θέση, μπορεί να αποτελέσει “σωσίβιο” ή θα συμπαρασύρει τελικά την ομάδα σε μια χαώδη αβεβαιότητα.

Ηθικά το ελάχιστο που καλούνται Καρυπίδης, προπονητές και παίκτες είναι να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον κόσμο. Μια ειλικρινή συγγνώμη για το πικρό ποτήρι που “πρόσφεραν” σε μια χρονιά, όπου η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία ήταν ο στοιχειώδης στόχος.

Ουσιαστικά και πρακτικά, από κει και πέρα, ανοίγει η συζήτηση για την “επόμενη μέρα”. Εκεί που όπως τονίστηκε και χθες, αναζητούνται απαντήσεις και λύσεις.

Τα ερωτήματα που μπαίνουν στο τραπέζι, μπορούν να απαντηθούν μόνο από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος είναι ο απόλυτος ρυθμιστής σήμερα των εξελίξεων, όντας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης. Ήταν ο μόνος πέρσι το καλοκαίρι που έβαλε τα χρήματα που απαιτούνταν για να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ, την ώρα που δεν εμφανίστηκε κανένας άλλος επιχειρηματίας ή επενδυτής.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι συγκεκριμένα: τι θα κάνει ο Καρυπίδης;

Είναι αποφασισμένος να πουλήσει (ουσιαστικά να παραχωρήσει το μάνατζμεντ, αφού τυπικά δεν μπορεί να πουλήσει τις μετοχές) την ΠΑΕ ή όχι (την ώρα φυσικά που οι επενδυτές (sic) είναι γνωστό ότι δεν πέφτουν με… αλεξίπτωτο στο Χαριλάου);

Έχει χρήματα, αλλά και σχέδιο να εγγυηθεί για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου;

Είναι δηλαδή σε θέση να λειτουργήσει ώστε ο Άρης να στηθεί σε ένα πλαίσιο που θα τον επαναφέρει και με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία (έστω και με ακόμη έναν χρόνο καθυστέρησης);

Οφείλει λοιπόν να δώσει απαντήσεις. Με νηφαλιότητα και καθαρό μυαλό. Ξεκάθαρες απαντήσεις, κοιτώντας στα μάτια τον κόσμο και μιλώντας αντρίκεια και με ειλικρίνεια.

 

 

To Top