ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η υπόθεση της Λαμίας “βρωμάει”… Από δω μέχρι το συρτάρι του εισαγγελέα!

Πέρα από τα ορατά – και αόρατα- λάθη που έκανε ο ίδιος ο Άρης, από μόνος του στα όρια της αφέλειας και της αυτοκαταστροφής, έχοντας ως αποτέλεσμα την απώλεια πολύτιμων βαθμών στην κούρσα της ανόδου, προέκυψε εδώ και βδομάδες η περιβόητη “υπόθεση της Λαμίας”. Μια υπόθεση που εδώ και μέρες “βρωμάει”. Από δω, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το… συρτάρι του εισαγγελέα. Εκεί όπου ξεχάστηκε (;) εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η σιγή ασυρμάτου, τη στιγμή που η ομάδα της Φθιώτιδας χρησιμοποίησε έξι ξένους και βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος, που υπέγραψαν όλες οι ομάδες είναι ενάντια στους κανονισμούς, προκαλεί “κρύο ιδρώτα” στην Αλκμήνης. Δεν υπάρχει καμία λογική στο γεγονός ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει οριστεί δικάσιμος, τη στιγμή που ο νόμος αναφέρει, ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνει, εντός διαστήματος επτά ημερών…

Οι συνειρμοί που γεννιούνται χτυπούν “κόκκινο”, ειδικά σε μια περίοδο, όπου οι περιβόητες “συμμαχίες” στο όνομα μιας αμφιλεγόμενης “κάθαρσης” του ποδοσφαίρου, ζυμώνονται σε όλα τα μήκη και πλάτη του… εθνικού δικτύου, περιλαμβάνοντας και την Λαμία σε μια περίεργη “ομπρέλα” προστασίας και προώθησης. 

Τις τελευταίες μέρες, η έντονη καθυστέρηση στην εκδίκαση των ενστάσεων (μαζί με τον Άρη έκανε και ο ΟΦΗ), έφερε επίσης, στην επιφάνεια φήμες που θέλουν την υπόθεση να… μπαίνει στο αρχείο (!), ξυπνώντας δυσάρεστες μνήμες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια από το παρελθόν, με τις γνωστές δικολαβικές αλχημείες που της έφραξαν τον δρόμο, ουκ ολίγες φορές. Θα πρόκειται για ένα ακόμη σκάνδαλο στην πλάτη του συλλόγου. Ξεκάθαρο, αλλά θα είναι πολύ αργά, εάν τελικά συμβεί.

Μπροστά λοιπόν στο ενδεχόμενο (είπαμε στην Ελλάδα είμαστε…) να σημειωθεί μια σαφής αλλοίωση του πρωταθλήματος, ο Άρης καλείται να παραμείνει ενεργός, έξ-υπνος και να δράσει. Όχι στις συχνότητες των ερτζιανών, αλλά εκεί που κερδίζονται τέτοιες μάχες.

To Top