Καλή χρονιά! Με την δική σας στήριξη, ο πήχης ανεβαίνει…

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2011, μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για όλους μας, για την ελληνική κοινωνία, τον απλό κόσμο, τον ελληνικό αθλητισμό, τον Άρη, την… καρδιά και τα πνευμόνια του, δηλαδή τους φιλάθλους του, αξίζει τον κόπο να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μαζί σας… Είθισται τέτοιες μέρες, άλλωστε, να γίνεται μια μικρή αναδρομή, απολογισμός και να μπαίνουν νέοι στόχοι.

Στους περίπου 3,5 μήνες κατά τους οποίους η ζωντανή επικοινωνία άμεσα στους συντελεστές του PRESSARIS από τη μια και όλους εσάς από την άλλη, αποτελεί μια θερμή «φλόγα» ενημέρωσης, δώσαμε μαζί σας τη δύσκολη μάχη για εγκυρότητα και συνέπεια. Χωρίς να έχουμε καμία εξάρτηση από κανέναν και με οδηγό την δημοσιογραφική συνέπεια και εγκυρότητα. Παρόλα τα εμπόδια και τα… ταμπού χρόνων, ειδικά σε ότι αφορά την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα.

Εσείς οι ίδιοι που αγκαλιάσατε την δύσκολη προσπάθεια αυτή, ανεβάσατε τον πήχη ψηλά, μας «αναγκάσατε» να διδαχθούμε από τα λάθη μας, να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και μας υπενθυμίζεται καθημερινά, ότι η ενημέρωση δεν έχει ταμπέλες,
«ειδικούς», «παντογνώστες», «αρειανάρχες», αλλά τρέφεται απλά και μόνο από την δίψα και τη διάθεση όλων να πληροφορούνται σωστά, να ενημερώνονται χωρίς σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα. Και κυρίως να έχουν έναν αξιόπιστο δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης, πληροφόρησης.

Παραδείγματα υπάρχουν δεκάδες από την 14η Σεπτεμβρίου όταν ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι, μέχρι και σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου, του πιο δύσκολου έτους των τελευταίων δεκαετιών (!), κι όμως έτσι είναι… Θέματα, ειδήσεις, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες, αλλά και λάθη (ποιος δεν κάνει όταν δουλεύει επί σχεδόν 24ωρου βάσεως;). Όλα αυτά «έκτισαν» τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ενημερωτική πύλη, με γνώμονα, ότι εδώ θα διαβάζετε όχι αυτά που ΘΕΛΟΥΝ οι άλλοι, αλλά αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνουν.

Χαρακτηριστικές οι τελευταίες περιπτώσεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, αλλά και την «ναυαρχίδα» του συλλόγου, το μπάσκετ, όπου πρώτοι, άμεσα, με συνέπεια και σοβαρότητα, πληροφορηθήκατε τις εξελίξεις.

Το PRESSARIS έδωσε το παρών στην πρώτη γραμμή, άντλησε το ρεπορτάζ και σας το μετέφερε άμεσα. Με υπευθυνότητα απέναντι στη σωστή ενημέρωση του κόσμου, αλλά και τον ίδιο τον σύλλογο, ο οποίος βάλλεται από παντού (και εκ των έσω, είναι αλήθεια…), ευρισκόμενος στην πλέον μεταβατική περίοδο των τελευταίων ετών και σίγουρα της νεότερης ιστορίας του!

Νιώθουμε, έχοντας δίπλα μας, όλους εσάς ακόμη πιο δυνατοί, αλλά και πιο υπεύθυνοι. Μέσα στο 2012 δίνουμε την υπόσχεση να γίνουμε καλύτεροι, ακόμη πιο αξιόπιστοι, με περισσότερα ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και έρευνες.

Από όλους τους συντελεστές του PRESSARIS σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και πολλές, πολλές κιτρινόμαυρες επιτυχίες…

ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Συρίδη και τον Στέλιο Καραογλανίδη, με τους οποίους ξεκινήσαμε ένα τόσο απαιτητικό δημοσιογραφικό εγχείρημα, σε βάρος ακόμη και της προσωπικής ζωής και ηρεμίας, και φυσικά στους εκφραστές του στην πορεία του… ταξιδιού, τον Τάσο Πακλατζή, τον Νίκο Καραγιώργη, τον Μπάμπη Καϊταντζίδη, την Ευαγγελία Πιπινίκα, τον Δημήτρη Σαββαΐδη, την Ελπίδα Φαρδογιάννη, αλλά και τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Άρη Γρηγοριάδη, Δημήτρη Βεργίνη, Πέτρο Πασσαλή, Μάριο Μπόνι και Χρήστο Βανγκέλι, οι οποίοι με τα blog τους έδωσαν υλικό για χρήσιμα σχόλια, μας πρόσφεραν μια άλλη οπτική γωνία και άνοιξαν και σε εμάς, νέους ορίζοντες.

To Top