ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ανακοινώσεις δεν προστατεύεται πλάνο πενταετίας…

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης είναι στοχοποιημένος από την ελληνική ομοσπονδία, τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όπως είναι ξεκάθαρο ότι δεν λειτουργεί σωστά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Νίκος Λάσκαρης κίνησε μια διαδικασία να πάει κόντρα στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ από πέρσι, χρησιμοποιώντας και επιχειρήματα και σκληρή γλώσσα και προανήγγειλε ενέργειες και δράσεις. Δυστυχώς έμεινε στα λόγια, δεν προχώρησε σε πράξεις, διότι αυτό μαρτυρά η αντιμετώπιση που έχει ο Άρης.

Είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα πρέπει να τον απασχολήσουν την επόμενη μέρα της χρονιάς που ολοκληρώνεται, διότι με πρόθεση να εξαγγείλει πλάνο πενταετίας – όπως έχει ήδη δεσμευτεί ότι θα κάνει – θα πρέπει αυτό το πλάνο όχι απλά να εκτελεστεί, αλλά και να προστατευτεί, για να μπορέσει να έχει τα οφέλη που επιθυμεί ο ίδιος και η διοίκησή του.

Η προχθεσινή ανακοίνωση δεν έχει τον παραμικρό αντίχτυπο εκεί που υπολόγιζαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ ότι θα είχε. Άλλα πράγματα θα πρέπει να κάνει ο Νίκος Λάσκαρης, όχι εκτός των ορίων της νομιμότητας όπως είχε καταγγείλει ότι κάνουν άλλες ομάδες, για να μπορέσει να αλλάξει το τοπίο.

Ευχής έργο είναι να λειτουργήσει με μεγαλύτερη συνέπεια από εδώ και πέρα, για να μην αδικείται ο Άρης βάσει σχεδίου όπως συμβαίνει ειδικά φέτος και για να προστατεύσει το πλάνο που έχει εκπονήσει. Και το βασικότερο όλων είναι να λειτουργήσει σε αυτό το κομμάτι με πράξεις, όχι με λόγια ή ανακοινώσεις. Με πράξεις και δράσεις που πρώτα θα γίνονται και μετά (ίσως και όχι) θα μαθαίνονται.

To Top