Το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε…

To PRESSARIS.gr  είναι γεγονός… Ένα νέο αθλητικό portal, το οποίο γεννήθηκε από τη δίψα όλων των συντελεστών του για έγκυρη, πολύπλευρη, ανεξάρτητη και άμεση ενημέρωση σε ότι αφορά τα θέματα του Άρη και όχι μόνο. Έτοιμο να «αγωνιστεί» σε όλα τα… γήπεδα.

Μια καθαρά δημοσιογραφική προσπάθεια γεννημένη με πολύ μεράκι και αγάπη προκειμένου ο φίλαθλος να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός της αγαπημένης του ομάδας, σε όλα τα αθλήματα. Με ειδήσεις, ρεπορτάζ, αποστολές, έρευνες, αλλά και σχόλια τόσο από τη δημοσιογραφική ομάδα του portal, αλλά και από ένα επιτελείο επώνυμων και αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων της αθλητικής οικογένειας, με γνώση και άποψη. 

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα, μετά και από τη δική σας… προτροπή. Το PRESSARIS.gr δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει κανέναν, ούτε να παίξει τον ρόλο του παντογνώστη. Έχει ένα μεγάλο και δύσκολο στόχο: να υπηρετήσει με αξιοπρέπεια την ενημέρωση των φιλάθλων, βάζοντας από την πλευρά του το δικό του λιθαράκι. Στις μέρες μας είναι πράγματι ένας μεγάλος στόχος και δύσκολος, αλλά η συνταγή μας είναι ξεκάθαρη: υπευθυνότητα, συνέπεια, διάθεση και νέες ιδέες. Χωρίς… σύνδρομα και εμπάθειες. Χωρίς υστεροβουλίες και εσωστρέφεια. 

Ο Άρης, είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Υγιής και αξιοπρεπής, με δράση μακριά από τους σκοτεινούς διαδρόμους, έξω από το δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις εξαρτήσεις. Ένας σύλλογος που τον… βαρύνουν χρυσές σελίδες από το ογκώδες, πράγματι, βιβλίο της μακράς ιστορίας του. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι έχει μπροστά του μεγάλες προοπτικές να αναπτυχθεί και να γίνει ακόμη πιο ισχυρός, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις ολιγωρίες του παρελθόντος. Μπροστά του ανοίγεται ένα πεδίο δόξης λαμπρό…

Άλλωστε, είναι κοινή πεποίθηση ότι “ο Άρης δεν είναι σαν τους άλλους”. Ξεχωρίζει, διαφέρει, εκπέμπει υγεία… Του αξίζει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα από το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Το PRESSARIS.gr από την πλευρά του, με τις όποιες δυνάμεις του θα προσπαθήσει να βοηθήσει σε αυτό. Εμείς μαζί, όχι μόνοι μας, αλλά με όλους εσάς…

Το PRESSARIS.gr ρίχνεται στα… γήπεδα της διαδικτυακής ενημέρωσης με μεγάλη διάθεση για να εργαστεί σκληρά. Γνωρίζοντας ότι θα κάνει και λάθη, αλλά μήπως αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό όσων δουλεύουν; Στο πρώτο μας αυτό… μπουσούλισμα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ατέλειες, για τις οποίες δουλεύουμε, ώστε καθημερινά να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. 

Ένα αθλητικό portal παίρνει οξυγόνο από τους αναγνώστες του, από την καθημερινή επαφή και τριβή μαζί τους, από όλους εσάς. Περιμένουμε με αγωνία και ενδιαφέρον από όλους σας τη γνώμη σας, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια σας είτε είναι αρνητικά, είτε θετικά, θεωρώντας ότι αυτά θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Άλλωστε μας αρέσει η πίεση, το… pressing, όπως μαρτυράει και το όνομα του σάιτ. Θα σας περιμένουμε καθημερινά, επιζητώντας μια ανοιχτή και δυναμική σχέση.

 

Το όμορφο ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε…

To Top