ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απόδραση… γενεθλίων! Έπαιξε με τη… φωτιά ο Άρης, λυτρώθηκε στο 85΄ και πήρε το διπλό (2-3)!

Νίκη νο17 για τον φετινό Άρη, παραμονή της συμπλήρωσης 104 ετών ζωής! Οι «κιτρινόμαυροι» το… γύρισαν στο πρώτο ημίχρονο (1-2), βρέθηκαν ξανά με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο (2-2), αλλά ο Πασάς στο 85΄, έδωσε ένα ακόμα σπουδαίο «διπλό» (2-3), αυτή τη φορά στα Χανιά! Δύο γκολ πέτυχε στα Περιβόλια ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, το νικητήριο, ο Γιάννης Πασάς!Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Με μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρώτο ημίχρονο τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο Άρης παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, από το 17΄κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 υπέρ του!

Στο 17ο λεπτό, ο Λεό μόνος του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 1-0. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ισοφάρισε (1-1) στο 25΄το -κόντρα στη ροή του αγώνα μέχρι τέρμα του Λεό- με ασύλληπτο σουτ, μεταξύ μεγάλης περιοχής και μεσαίας γραμμής! Οι «κιτρινόμαυροι» έψαξαν το δεύτερο τέρμα και το πέτυχαν στο 43΄και πάλι με τον Θεσσαλονικιό φορ. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, σέντρα του Πλατέλλα από τα δεξιά με το αριστερό και με κεφαλιά ο Διαμαντόπουλος «έγραψε» το 1-2 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Οι «κιτρινόμαυροι», ωστόσο, δεν σταμάτησαν να δίνουν… δικαιώματα, με τον Κισσαμικό να φτάνει στην ισοφάριση στο 62΄. Ενώ προηγήθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Άρη στο 51΄με την κεφαλιά του Ντούνη, να καταλήγει λίγο άουτ, από ένα πλάγιο στο 62΄η άμυνα των «κιτρινόμαυρων» πιάστηκε στον ύπνο, με τον Ξυδά να σεντράρει από τα δεξιά και τον Λεό και πάλι να πετυχαίνει το 2-2 με προβολή. Ο Άρης έδειξε να μένει από δυνάμεις με τους γηπεδούχους να δημιουργούν κινδύνους μπροστά από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Η λύτρωση για τον Άρη, ήρθε στο 85΄με τον Πασά, να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα, για μία ακόμα φορά φέτος! Σέντρα του Ντούνη από τα δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Πασά, από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα «καρφώθηκε» στα δίχτυα του Λαζαρίδη!

Σπουδαία διπλό για τον Άρη, που παρότι έδωσε δικαιώματα, βρήκε και πάλι τις λύσεις, φτάνοντας στην 17η φετινή του νίκη και παραμένει στην κορυφή με 57 πλέον βαθμούς!

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (58΄Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77΄Αποστολίδης), Ξυδάς, Λέο

Άρης (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (76΄Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81΄Μπαργκάν), Κάσσος (60΄Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Οικονόμου (Δ. Αττικής)- Πολυχρονιάδης (Α. Αττικής)

Τέταρτος: Αντιπαριώτης (Α. Αττικής)

To Top