ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απόλυτος ο Μπούρμπος: “Τιμή μου το περιβραχιόνιο του Άρη… Τελευταία χρονιά στη Football League”

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε από τα Τρία Πέντε Πηγάδια σχετικά με όλα συμβαίνουν στον Άρη και την προετοιμασία τα όσα έγιναν, αλλά και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Αρη:

“Είναι ένα δύσκολο κομμάτι το ξεκίνημα κάθε χρονιάς. Καινούρια πράγματα, καινούριοι παίκτες, είμαστε μια νέα ομάδα. Όι προπονήσεις είναι σκληρές και προσπαθούμε να μπούμε στην φιλοσοφία του νέου προπονητή αλλά και στα καινούρια δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα.

Αυτή είναι η 17η προετοιμασία που περνάω φέτος. Σαν άνθρωπος έχω φιλοδοξίες. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, να βελτιώνομαι και εδώ που βρίσκομαι ήρθα για έναν σκοπό. Δεν είχα σκοπό να έρθω στην Β εθνική, όμως σε αυτή την ομάδα που ήρθα πρέπει να τελειώσω τον στόχο που έχουμε θέσει και να ανέβει η ομάδα. Δουλεύουμε όλοι μαζί και φέτος πιστεύω πως θα είναι η τελευταία χρονιά του Αρη στην Β Εθνική.”

Για τις διαφορές της φετινής χρονιάς συγκριτικά με πέρσι: “Δεν μπορώ να πω πως πέρσι δεν είχαμε παιδιά που να είχαν βλέψεις ανόδου. Είναι πολλά τα καινούρια πρόσωπα. Γνωριζόμαστε, τους μαθαίνω και υπάρχει ένα σημαντικό  στέλεχος, όπως ο Παύλος Μυροφορίδης, το οποίο έλειπε πέρσι από την ομάδα. Μας δίνει μία ασφάλεια και μία αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά φέτος. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής είναι δύσκολο. Εγώ σαν παίκτης θα παίζω έτσι όπως είναι το στυλ μου. Οι παίκτες που ήρθαν φέτος ίσως είναι πιο έμπειροι σε αυτή την κατηγορία. Ξέρουν το πρωτάθλημα. Ξέρουν τι χρειάζεται και φαντάζομαι πως οι κινήσεις που έγιναν, έγιναν  στοχευμένα.”

Για το γεγονός πως φέτος βρίσκεται ανάμεσα στους αρχηγούς της ομάδας: “Είναι μεγάλη τιμή να είσαι αρχηγός του Άρη. Εγώ προσωπικά, είτε φοράω το περιβραχιόνιο είτε όχι, αυτό που έκανα στο γήπεδο και αυτό που πρέπει να φέρω εις πέρας, αυτό θα κάνω και τώρα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω κάποια παιδιά και να τα στηρίξω.”

Για τον αρκετό κόσμο στο φιλικό με την Βέροια: “Πέρσι ήταν μεγάλη η απογοήτευση, κακά τα ψέματα όμως, το παλέψαμε μέχρι το τέλος. Και από την πλευρά μας υπήρξε απογοήτευση. Ο κόσμος, επειδή βρίσκομαι από πέρσι στην ομάδα και το έχω παρατηρήσει, θέλει να στηρίξει την ομάδα, απλά και εμείς με την σειρά μας πρέπει να το δώσουμε το πάτημα και να φέρουμε αποτελέσματα.  “

To Top