Από τη Μπαρτσελόνα στην Άρσεναλ Έλληνας 15χρονος! (video)

Ο 15χρονος Ελληνογερμανός Γιώργος Σπανουδάκης, μετά από 5 χρόνια στη φημισμένη Μασία, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ.

Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία τον 15χρονο Ελληνογερμανό Γιώργο Σπανουδάκη και τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα. Ο πιτσιρικάς απέρριψε αρκετές προτάσεις για χάρη των “κανονιέρηδων”, όπως αναφέρει η Metro. Συμπληρώνει χαρακτηριστικά ότι ακολουθεί τα χνάρια των Φάμπρεγκας, Φραν Μέριδα, Τζον Τοράλ και Έκτορ Μπελερίν που από τους μπλαουγκράνα πήγαν στην Άρσεναλ.

Ο Σπανουδάκης έφτασε το 2009 στη φημισμένη Μασία από τα τσικό της Φρανκφούρτης. Έμεινε εκεί για μία 5ετία φορώντας τη φανέλα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Είναι κεντρικός μέσος με εξαιρετική πάσα όπως αναφέρουν από τη Βαρκελώνη.

Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1998, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την U18 της Άρσεναλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι “κανιονέρηδες” πρόσφεραν στον Γιώργο επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς θεωρείται 16 ετών από τη στιγμή που γεννήθηκε το 1998. Σημειώνουμε ότι η Μπάρτσα δεν μπορεί να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο σε παίκτες κάτω των 18 ελέω της ισπανικής νομοθεσίας.

Ουσιαστικά η Άρσεναλ τον “άρπαξε” από την Μπαρτσελόνα η οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι από τη στιγμή που είναι το “ναι” ο Σπανουδάκης.

Ο πιτσιρικάς χει παίξει με τις U15 και U16 της Εθνικής Γερμανίας, ωστόσο μπορεί ακόμα να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Πηγή: sport24.gr

To Top