ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Από τις 11:00 ξεκινάει η διάθεση των τελευταίων εισιτηρίων στο Παλέ

Εισιτήρια για τον σημερινό προημιτελικό υπάρχουν, απλώς πλέον δεν ισχύει η έκπτωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Η διάθεσή τους ξεκινάει από τις 11 το πρωί στην ΚΑΕ και το Aris Legend Store και από τις 12 στα εκδοτήρια του Παλέ.

Η (χθεσινοβραδινή) ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα Κυπέλλου (προημιτελική φάση, Τετάρτη 07/10, 19:30) του Άρη με την ΑΕΚ, στο «Nick Galis Hall», ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη, ανήμερα της αναμέτρησης.

Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι εισιτήρια θα διατίθενται από το Aris Legend Store, από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου, από τις 12:00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι φίλοι της ομάδας μας καλούνται να προμηθευτούν το εισιτήριό τους όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ειδικά πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης. Παράλληλα, συνεχίζεται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων, από τη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/“.

 

To Top