Από τον Βαλεργάκη στον Μισιρλή – Οι οκτώ πρόεδροι της Λέσχης και η χαμένη (;) ευκαιρία

Ο Άγγελος Μισιρλής είναι ο νέος πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, ο 8ος πρόεδρος από τη “γέννηση” του φορέα και το πιο νέο μέλος σε ότι αφορά τον αριθμό μητρώου του.

Συνολικά άλλοι επτά πρόεδροι βρέθηκαν στη θέση του προέδρου της Λέσχης, ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, πρωτοποριακό χαρακτηρίστηκε, της οικογένειας του Άρη, το οποίο μοιάζει περισσότερο σήμερα με μια μεγάλη ευκαιρία! Ή αν προτιμάτε με ένα “όχημα” για την πρόοδο και ανάπτυξη του συλλόγου που έχασε τον δρόμο του. Με τον κόσμο της ομάδας να βλέπει προδομένος και δύσπιστος κάθε εξέλιξη.

Οι προηγούμενοι πρόεδροι της Λέσχης:

1. Στις 25 Ιανουαρίου 2006 “γεννήθηκε” ο φορέας, με πρώτο πρόεδρο τον Νίκο Βαλεργάκη, σημερινό πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου, με αριθμό μητρώου 017. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη “υπηρεσιακή” διοίκηση για την διενέργεια εκλογών.

2. Τα ηνία ανέλαβε ο μετέπειτα πρόεδρος του ΑΣ Νίκος Παπαδόπουλος (Α.Μ. 002).

3. Εκλογές γίνονταν κάθε χρόνο και σε δυο συνεχόμενες διαδικασίες πρόεδρος αναδείχθηκε ο Σήμης Ηλιάδης μέχρι και το 2009, με αριθμό μητρώου… 000!

4. Για τα επόμενα τρία χρόνια (στο ενδιάμεσο άλλαξε το καταστατικό και διεξάγονται εκλογές κάθε δυο χρόνια) πρόεδρος ήταν ο Γιάννης Γρανούζης (ΑΜ 005).

5. Στη συνέχεια (2012) ανέλαβε ο Άγγελος Γρόλλιος, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τη θητεία του, λόγω του μπαράζ των παραιτήσεων των μελών του δ.σ. και υπό το βάρος της κακής πορείας στο ποδόσφαιρο.

6. Προσωρινός πρόεδρος της ΚΜΑ μέχρι τη διενέργεια εκλογών ανέλαβε ο Κώστας Γεωργιάδης, για να εκλεγεί στη συνέχεια ο Πάνος Στεφανίδης.

7. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πρόεδρος στον φορέα είναι ο Αγγελος Μισιρλής (ΑΜ 8476) στην πλέον αμφισβητούμενη και προβληματική περίοδο, όχι μόνο για την Λέσχη, αλλά για ολόκληρο τον σύλλογο.

* Στη φωτογραφία το πρώτο πρακτικό εκλογές διοικητικού συμβουλίου στη Λέσχη

To Top