Απώλεια για την οικογένεια του Άρη, “έσβησε” ξαφνικά ο Αριστοτέλης Χρήστου

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Αριστοτέλη Χρήστου, ένα από τα καλύτερα παλικάρια της.

Τον άνθρωπο που με υπομονή έβλεπε ανατροπές όχι γιατί το ήθελε αλλά επειδή το πίστευε.

Ο Άρης, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, πατέρας δυο παιδιών  έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο του σε ηλικία μόλις 42 χρόνων, αφήνοντας φτωχότερη την κιτρινόμαυρη οικογένεια. Όπως σημειώνει ο φίλος αναγνώστης Δημήτρης Φωτιάς στο μήνυμα που μας έστειλε:

“Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εδώ και δυο σχεδόν δεκαετίες κρατούσε ψηλά την σημαία του Άρη στη Σαντορίνη με σημείο αναφοράς τις μαζώξεις του του σε κεντρικότατα σημεία του νησιού (έτσι για να μας βλέπουν όπως έλεγε πάντα).

Σήμερα το πρωί τον αποχαιρετήσαμε… Εκεί ψηλά Αριστοτέλη και πάλι χαμογελαστός θα μας κλείνεις το μάτι και θα μας υπενθυμίζεις ότι η μεγάλη μας καψούρα η Αρειανάρα είναι ένας παντοτινός έρωτας που πρέπει να τον εκτιμάμε σε όλες τις στιγμές του.

Και επειδή και γονιδιακά “Άρη μου δεν γίνεται αλλιώς”  όλοι περιμένουμε την ήμερα που ο μικροό σου Φίλιππος θα φορέσει την φανέλα με τον θεό στο στήθος και θα αφιερώνει εκεί ψηλά όλα αυτά που του έμαθες και το ξέρες, του έχεις μάθει ήδη πολλά.

Άρη είσαι ζωντανός και πάντα παρών”.

Απώλεια για την οικογένεια του Άρη! “Έσβησε” ο Άκης Πυργίδης!

“Εφυγε” από τη ζωή, νικημένος από την επάρατη νόσο ο Άκης Πυργίδης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του Άρη.

Σε ηλικία 67 ετών ο παλιός έφορος της ομάδας μπάσκετ του Άρη έφυγε τη ζωή πριν από λίγες ώρες και θα μείνει στη μνήμη όλων ως ένας Αρειανός που πέρα από το μπάσκετ βοήθησε τα μέγιστα με την παρουσία του και τις οικονομικές του δυνατότητες και άλλα τμήματα του συλλόγου.

Το δικό της “αντίο” είπε η ΚΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσης της στο επίσημο σάιτ του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη βαθιά θλίψη και την οδύνη της για το θάνατο του Άκη Πυργίδη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα (29/8) από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Άκης Πυργίδης διετέλεσε έφορος της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, ενώ η προσφορά του ήταν σημαντική σε πολλά τμήματα του ΑΡΗ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.

To Top