Αρβανίτης: “Έχουμε άλλη γνώμη από την ΕΟΚ, θα ζητήσουμε εισιτήρια”

Η ΚΑΕ Άρης τοποθετήθηκε δημόσια για πρώτη φορά για το θέμα των εισιτηρίων του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας που έχει προκύψει εδώ και μερικές μέρες, υπογραμμίζοντας πως ο Άρης θα ζητήσει εισιτήρια στη σύσκεψη της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης μιλώντας στα “Αθλητικά Νέα 98,7” τόνισε πως “πρώτη φορά η ΕΟΚ εκφράζει την άποψη να μην δοθούν εισιτήρια. Εμείς είχαμε ζητήσει εγγράφως για το πόσα εισιτήρια θα πάρουμε για τον τελικό. Μας απάντησαν ότι περίμεναν το κλιμάκιο της ΕΟΚ να πάει στην Κρήτη και να επιθεωρήσει το γήπεδο για να δουν πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι ομάδες και μετά μας είπαν ότι η αστυνομία δεν επιθυμεί να πάρουν εισιτήρια οι ομάδες. Εμείς λέμε ότι δεν είναι δυνατόν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να μην πάνε στο γήπεδο, με τα κασκόλ τους καιν δουν τις ομάδες τους σε έναν τελικό κυπέλλου” και πρόσθεσε: “Έχουμε διαφορετική γνώμη από την ΕΟΚ για το πως πρέπει να γίνει ο τελικός. Στη σύσκεψη της Δευτέρας θα ζητήσουμε επίσημα να μας δώσει εισιτήρια. Σεβαστή η άποψη της ΕΟΚ, αλλά εμείς θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρχουν φίλαθλοι. Υπάρχει και από τις δύο ομάδες δυνατότητα περιφρούρησης των φιλάθλων που θα κατέβουν οργανωμένα και προσωπικά θα εγγυηθώ για τον Άρη ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και θα πρέπει να μας δώσουν εισιτήρια”.

Ρωτήθηκε για το ότι αν και εφόσον δοθούν εισιτήρια στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου το γήπεδο θα είναι… πράσινο και απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι στην πόλη που γίνεται ο τελικός είναι πόλη μακριά από την Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει κόσμο σε όλη την Ελλάδα αλλά στο νότο έχει λιγότερο κόσμο. Είναι άδικο να γίνεται αυτό, να παίζουν ομάδες τελικούς τόσο μακριά. Υπάρχει ένα προβάδισμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, ώστε να πάρουμε εισιτήρια οργανωμένα, εγγυώντας ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό. Αν πάνε τα εισιτήρια τελικά στην τοπική κοινωνία έχουμε ορισμένα ερωτήματα. Που θα πάνε; Ποιοι θα τα έχουν; Από που θα μοιράζονται; Θα πρέπει να είναι κάτοικος της Κρήτης αυτός που θα το πάρει; Ένας Θεσσαλονικιός δεν θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο;”.

 

 

To Top