Αρβανίτης: “Δεν πρέπει να έχουμε τάσεις νεοπλουτισμού! Στο χέρι του να πάρει την πλειοψηφία…”

Ο Λευτέρης Αρβανίτης έδωσε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες από ότι αναφέρεται στην ανακοίνωση για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ Άρης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ τόνισε μετά τον αγώνα: “Κινηθήκαμε με πολύ καλή τακτική, συζητήσαμε πολλά πράγματα. Φτάσαμε στην ολοκλήρωση μιας συμφωνίας και ο άνθρωπος μέσα από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πήρε το 41% της ΚΑΕ Άρης. Στο χέρι του είναι με καταβολή κι άλλων χρημάτων να πάρει την πλειοψηφία. Υπάρχει χρονικό περιθώριο ενός έτους, θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου και θα τα αναλύσουμε όλα.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης επενδυτικού ομίλου. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος πήρε το 41%, θα μας πει μετά αν προχωρήσει τη μεταβίβαση των μετοχές σε κάποια από τις εταιρείες του ή τις κρατήσει ο ίδιος. Δεν το ξέρουμε ακόμα. Εννοείται ότι θα φέρει κι άλλους στο πλευρό του. Έχει υψηλές γνωριμίες και θα μας βοηθήσουν όλοι να φτάσουμε τον Άρη εκεί που θέλουμε. Θα πάμε βήμα – βήμα”.

Πρόσθεσε πως “πρώτα να εξυγιανθεί η ομάδα και μετά θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε βήμα παραπάνω. Δεν θα πρέπει να έχουμε τάσεις νεοπλουτισμού. Να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει. Κάναμε πράγματα χωρίς χρήματα τρία χρόνια, είναι ευκαιρία τώρα με την οικονομική βοήθεια να κάνουμε το βήμα παραπάνω…”.

Έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για τον Νίκο Λάσκαρη λέγοντας πως “είναι Έλληνας του εξωτερικού, μεγάλωσε στη Γερμανία και την Ελβετία η οικογένειά του. Είναι όλοι παιδιά διαμάντια. Είναι πολύ σημαντικού που ενώ αυτή την εποχή οι Έλληνες βγάζουν τα χρήματά τους έξω, υπάρχουν Έλληνες του εξωτερικού που επενδυούν”.

Συνέχισε λέγοντας πως “εννοείται ότι αναλαμβανει τα χρέη, 3 εκατ. ευρώ χρέη. Συμφωνήθηκε να πληρώνονται όλα στην ώρα τους και η εργασία του ίδιου είναι τέτοια, με τράπεζες, που θα πρέπει να δείχνει μια αξιοπιστία. Αυτό μας κατοχυρώνει όλους. Εχει ελβετικό σύστημα ελέγχου και καταβολής χρημάτων και business plan. Ο στόχος του είναι να γίνει μεγαλομέτοχος, όσα χρήματα βάζει θα μετοχοποιούνται. Θα μας το πει ο ίδιος”.

Για την επόμενη χρονιά είπε “φυσικά θα γίνει καινούριο μπάτζετ, καινούριος σχεδιασμός, θα γίνουν πράγματα”.

Για το αν θα αλλάξει το διοικητικό σχήμα είπε “συνεχίζουμε η διοίκηση όπως είναι τώρα. Μας εμπιστεύεται ο κ. Λάσκαρης. Από κοινού θα μιλήσουμε, θα το αποφασίσουμε και θα το προχωρήσουμε. Θα είναι επταμελές το νέο διοικητικό σχήμα με τρία μέλη της δικής του προτίμησης, από την οικογένεια του Άρη”.

To Top