ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ας μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα οι 11 ομάδες…”

Οι “11” μικρομεσαίες ΠΑΕ της Super League με ανακοίνωσή τους το πρωί της Τρίτης 31/5 επανέλαβαν την θέση τους για αποχή από το νέο πρωτάθλημα εφόσον δεν περάσουν οι αλλαγές στην διαιτησία (κυρίως) που έχουν ψηφιστεί από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας.

Αλλαγές που έχουν τεθεί επί τάπητος σε τρεις συναντήσεις με την ΕΠΟ η οποία με την σειρά της έχει δεσμευτεί ότι θα απαντήσει μέχρι τις 10 Ιουνίου αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με την UEFA. Η ομοσπονδία μάλιστα, δεν εμφανίζεται αρνητική εφόσον δεν υπάρχει “κώλυμα” με την σύμβαση διαιτησίας που έχει υπογράψει με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

“Όσες προτάσεις είναι αντίθετες σε όσα εφαρμόζουν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές, δεν είναι δυνατόν να περάσουν. Εξετάζουμε τις προτάσεις. Είναι κακό που συνεργαζόμαστε με την UEFA;” υποστήριζαν χθες στην ΕΠΟ.

Πώς όμως σχολίαζαν την απειλή για αποχή; “Ας μην κατέβουν στο πρωτάθλημα! Το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα πρέπει να παίζεται όπως και σε όλο τον κόσμο. Είπαμε ότι θα δούμε τις εισηγήσεις τους. Τους απάντησε κανείς; Θα αποφασίσουμε, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της FIFA και της UEFA”.

Πηγή: sport24.gr

To Top