Ασημακόπουλος: “Η διοίκηση μας είπε πως η ομάδα προχωρά ως έχει”

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος τόνισε πως η διοίκηση του Άρη έχει πει στους παίκτες ότι η ομάδα συνεχίζει ως έχει, επισημαίνοντας ότι υπάρχει ξεκάθαρος στόχος και πλάνο.

Ο αρχηγός των κίτρινων είπε αρχικά για το παιχνίδι με τον Κολοσσό: “Ενός κακού μύρια έπονται που λέει ο λαός. Είχαμε την ατυχία πάνω που αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό με τον Ζήση (σ.σ. Σαρικόπουλο) στη θέση «πέντε» να προκύψει μέσα στην εβδομάδα πρόβλημα με το γόνατο. Ήρθε και ο τραυματισμός του Χαρίση που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και έδεσε το γλυκό. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μείον δυο παίκτες. Οι δικαιολογίες είναι πολλές αλλά δεν θα σταθούμε σ’ αυτό. Σίγουρα ήταν πλήγμα αλλά κάναμε προσπάθεια να επιστρέψουμε και να κλείσουμε με αξιώσεις τον Κολοσσό που κατέβηκε πιο έτοιμος από μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να το διορθώσουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε όλοι υγιείς. Αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη με υγεία πάνω απ’ όλα.

Ερωτηθείς αν έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή απάντησε: “Η αλλαγή προπονητή επηρεάζει πάντα. Μπορεί να έχει επηρεάσει. Χάσαμε ένα ματς στα Τρίκαλα στην παράταση.που αν το κερδίζαμε ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Κάθε ομάδα είναι μία κλειστή κοινωνία και κάθε διαφοροποίηση μπορεί να την πλήξει και να διαφοροποιηθεί η απόδοσή της». Η ομάδα είναι μια μικρή κοινωνία και όλες οι παράμετροι μετράνε. Πολλά μπορούν να διαφοροποιήσουν την κατάσταση”.

Σε ερώτηση για τη φημολογία των τελευταίων περί συζητήσεων με τον Παναγιώτη Γιαννάκη υπογράμμισε: “Μέσα στην ομάδα έχουμε ξεκάθαρο πλάνο. Δεν έχουμε τέτοια θέματα. Αυτά είναι για τον κόσμο, για εσάς ίσως. Η διοίκηση είπε ότι η ομάδα προχωρά ως έχει”.

To Top