Ασημακόπουλος στο PRESSARIS: “Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα του Άρη!”

Η φετινή προετοιμασία κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες για τον Αντώνη Ασημακόπουλο. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της ομάδας έχει διπλό ρόλο καθώς πέρα από την μαχητικότητα και τις λύσεις που προσφέρει μέσα στο παρκέ, εκτελεί χρέη… «πατέρα φαμίλια».

Ο αρχηγός των κίτρινων προετοιμάζεται για μία ακόμη δύσκολη χρονιά και μίλησε στο PRESSARIS για την αγάπη που πήραν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από τους φιλάθλους της ομάδας στην Φλώρινα, το έξτρα κίνητρο των νεαρών παικτών να αποδείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στον Άρη ενώ δίνει το σύνθημα της σεζόν: «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα του Άρη»!

«Το γενικότερο μήνυμα του αθλητισμού είναι να μπορέσεις να τον εξαπλώσεις σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας γιατί στις δύσκολες αυτές εποχές που περνά η χώρα μοιάζει με αχτίδα φωτός. Ο αθλητισμός είναι αυτός που μπορεί να καθοδηγήσει παιδιά μικρότερης ηλικίας και πραγματικά είναι πολύ μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε στον σύνδεσμο του SUPER 3 της Φλώρινας», ήταν το πρώτο σχόλιο του 37χρονου φόργουορντ των κίτρινων που συνέχισε: «H υποδοχή τους ήταν φανταστική και μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι μας έδιωξε την κούραση που είχαμε από όλες αυτές τις μέρες. Λειτούργησε ως τονωτικό και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την χαρά που δίνουμε στον κόσμο αλλά την εισπράττουμε και εμείς πίσω. Από τα συνθήματα και τις φωνές των φιλάθλων θα ήθελα να παραφράσω το τραγούδι των αδερφών Κατσημίχα και να πω πως: «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα του Άρη» και τα επόμενα θα γραφτούν μέσα στο γήπεδο».

Για την υποστήριξη του κόσμου και την αγάπη που δείχνει σε αυτή την ομάδα είπε: «Ο Άρης έχει ανάγκη τον κόσμο του όπου αυτός και αν βρίσκεται να έρχεται στο γήπεδο και εμείς να αντλούμε δύναμη μέσα από αυτόν. Ούτως ώστε τα νέα παιδιά της ομάδας να καταλάβουν ότι έχουν έρθει σε μία ομάδα που είναι η ιστορικότερη μπασκετικά στην χώρα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Ο κόσμος είναι αυτός που μας δίνει κίνητρο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει και της αξίζει».

Τέλος, και ως σωστός… «πάτερ φαμίλιας» μίλησε και για τα νέα παιδιά της ομάδας την προσπάθεια που καταβάλουν όπως και τις εμπειρίες που θα ζήσουν: «Όλα αυτά που θα ζήσουν την φετινή σεζόν τα νεαρά παιδιά θα είναι μία αξέχαστη εμπειρία για αυτά, θα πρέπει να ρουφήξουν το καθετί, να το ζήσουν και αποτελεί μεγάλη τιμή να βρίσκονται κάτω από την στέγη του Άρη και θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνουν που βρίσκονται και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να το νιώθουν στο πετσί τους».

 

To Top