«Ασπίδα» ΕΠΟ στον Χολέμπας

Πλήρη κάλυψη στον Χοσέ Χολέμπας παρείχε η ΕΠΟ. Δημοσιεύματα στην Ιταλία ανέφεραν πως ο 30χρονος άσος προπονείται κανονικά με τη Ρόμα προκαλώντας απορίες για το πώς αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Ωστόσο η ομοσπονδία καθιστά σαφές πως ο διεθνής αριστερός μπακ είναι όντως τραυματίας και η ενημέρωση που προέκυψε από την Ιταλία είναι εσφαλμένη οδηγώντας σε βιαστικά συμπεράσματα. Έτσι ουσιαστικά διαψεύδονται δημοσιεύματα πως ο Χολέμπας δεν έχει πρόθεση να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Όπως εγκαίρως ενημερωθήκατε τη Δευτέρα ο Χοσέ Χολέμπας υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί όλες τιε τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενημέρωση που προέκυψε πρωτογενώς από ιταλικά Μέσα. Η αναπαραγωγή αυτής της ενημέρωσης από ελληνικά Μέσα οδηγεί σε πλήρως εσφαλμένα συμπεράσματα σε ό,τι αφορά στην διάθεσή του να συμβάλει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική. Από την Τρίτη, οπότε ο Χοσέ Χολέμπας αναχώρησε από την Αυστρία, μέχρι και σήμερα υπάρχει επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή με αντικείμενο την εξέλιξη του τραυματισμού του. Από την Εθνική Ομάδα επισημαίνεται ότι υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Χοσέ Χολέμπας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, καθώς επίσης και στους υπολοίπους διεθνείς που για λόγους τραυματισμού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία».

Πηγή: sport-fm.ge

To Top