ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Κόντης, Σκόρδας, Ηλιάδης, Στεφανίδης είδαν στα μάτια τον κόσμο του Άρη και “λογοδότησαν” στη γ.σ.! Θα είναι εξαίρεση ο Καλαϊτζίδης;

Ο Άρης απέτυχε να ανέβει αγωνιστικά, τη στιγμή που η οικογένεια του Άρη ανέλαβε να σηκώσει το “σταυρό” του μαρτυρίου με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ εθνική.

Έδωσε το χρίσμα στην οικογένεια Καλαϊτζίδη μετά τον Ιανουάριο, πίστεψε στο πρόγραμμα του Άλεξ Κάλας και ενέκρινε την επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ήταν αυτός που από το προηγούμενο καλοκαίρι ανέλαβε τον σχεδιασμό του νέου Άρη και την υλοποίηση του, λειτουργώντας ως: προπονητής, μάνατζερ, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, τεχνικός διευθυντής, προπονητής εκ νέου, οικονομικός διαχειριστής, αλλά και εκπρόσωπος του χρηματοδότη αδελφού του. 

Όλοι γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα, αν και το “σύνδρομο της μνήμης του χρυσόψαρου” μοιάζει με… επιδημία στην ευρύτερη περιοχή του Χαριλάου.

Ο Άρης βρίσκεται στα μέσα Ιουλίου μέσα σε μια δίνη όπου κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, σχετικά με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου…  Δόθηκαν “καθρεφτάκια” και “χάντρες” στον κόσμο του Άρη για μήνες, σε μια προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος. Κι όμως χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Η συζήτηση για την επόμενη μέρα, θα έπρεπε να είχε γίνει βδομάδες πριν. Δεν έγινε. Όλοι γνωρίζουν το γιατί…

Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι σκληρή, αν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει πρόθεση… “κουκουλώματος” από τον Ερασιτέχνη:

Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Κόντης, Σκόρδας, Ηλιάδης, Στεφανίδης και πολλοί άλλοι λογοδότησαν στις γενικές συνελεύσεις. Είπαν τις απόψεις τους, τους ασκήθηκε σκληρή κριτική, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως υπέρ το δέον… Όμως ήταν εκεί, μίλησαν, έδωσαν εξηγήσεις. Είδαν τον κόσμο στα μάτια. Δεν κρύφτηκαν. Ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Πληρώνουν ακόμη γι αυτές…

Πουθενά δεν προβλέπεται απολογιστική γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη. Εξαίρεση θα αποτελέσει η οικογένεια Καλαϊτζίδη; Δεν θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις για το τι έγινε στην χρονιά που πέρασε; Να εξηγήσουν (μαζί με μια συγγνώμη) γιατί ο Άρης δεν ανέβηκε;

Εκτός κι αν ο Άρης έφτασε τόσο χαμηλά, όπου και μόνο το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτος στη Γ΄εθνική δεν είναι και “σπουδαίο ζήτημα…”. Αυτόν τον Άρη θέλουν στον Ερασιτέχνη; Τουλάχιστον ας το ομολογήσουν ευθαρσώς, αναλαμβάνοντας και αυτοί τις μεγάλες ευθύνες που τους αναλογούν!

To Top